Sudic lånas ut till Mjällby

2013-01-14
Jasmin Sudic

Nu är det klart att Sudic kommer att spela med Mjällby säsongen 2012.

- Det allra viktigaste för Jasmins utveckling just nu är att han får speltid, säger MFFs sportchef Per Ågren. När Mjällby hörde av sig och visade stort intresse var det naturligt att söka den här lösningen, inte minst för Jasmins skull.

Sudic är med och tränar med Mjällby redan idag och utlåningen kommer att gälla över hela säsongen.

- Det här kändes bra redan från första början, menar Sudic. Jag hade några olika alternativ men det här kändes klart bäst, säger Jasmin Sudic.

Även om mycket blir nytt känner Jasmin ett antal spelare i Mjällby sedan tidigare.

- Ja, där är ju Haynes, Pipkovski och Pode, så det känns också bra, berättar Jasmin.

- Vi tror mycket på Jasmin och eftersom vi förlängde med honom för något år sedan har han kontrakt med oss även över 2014. Förhoppningen är att han är tillbaka i MFF bättre än någonsin efter det här året, avslutar Per Ågren.

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.


Sommarfest på lördag inför KFF

2014-07-24
I lördags spelade MFF 1-1 mot Kalmar FF uppe på Guldfågeln arena och nu på lördag vänder serien och det blir KFFs tur att resa längs E22:an. Matchen på lördag börjar klockan 16.00 men festen på Stadionområdet kommer att börja långt innan det.

MFFtv: Highlights och Åges kommentarer efter Ventspils

2014-07-24
Isaac Kiese Thelin såg till att ta Malmö FF vidare till nästa kvalomgång med sitt viktiga 1-0 mål som även blev matchens slutresultat. Nedan ser ni ett sammandrag ifrån matchen och Åges kommentarer på den efterföljande pressträffen.

Med musiken som avkoppling

2014-07-24
En solig julidag sitter Erik Johansson på en bänk utanför en av Möllans kaffebarer och dricker en svalkande fläderblomslemonad. Han kom till Malmö FF inför förra säsongen och håller fortfarande på att upptäcka sin nya hemstad. För Erik Johansson är livet bredvid fotbollen en viktig del i framgången på planen.
– Jag tror det är jätteviktigt att ha intressen bredvid fotbollen. Jag är faktiskt inte så intresserad av fotboll utanför mitt eget spelande. Jag behöver koppla bort fotbollen och tänka på annat. Det gör att jag kan vara mer fokuserad när jag väl är på fotbollsplanen, säger Erik Johansson.

Bokade biljetter

Malmö FF - Kalmar FF

26/7 klockan 16.00

Bokade biljetter just nu 11289 
Publiksiffran mot KFF förra året 12736 

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?