börja spela fotboll i mff

fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla pojkar och flickor födda 2012–2014 är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen, med varandra och föreningslivet.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april till oktober och från november till mars.

För sexåringarna är det träning och lek två gånger i veckan, medan sju- och åttaåringarna förutom sin träning får spela matcher dels i egen regi och dels i ett seriespel.

Vill du spela fotboll i vår fotbollsskola finns där lediga platser i flickklasserna i Malmö FF:s fotbollsskola, se kontaktuppgifter för anmälan nedan. Däremot är det nu fullt i pojkklasserna och du som är intresserad av att anmäla ditt barn till någon av fotbollsskolans pojkklass är välkommen att göra det till nästa säsong, som startar upp i mars 2021.

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

Öppen fotboll med mff och mkb

Lär känna bollen med oss.

Är du tjej och född mellan 2012 och 2014? Tycker du fotboll är lika roligt som vi gör?  Då kan du vara med i MFF:s nya satsning. Med ”Öppen fotboll” vill vi förmedla glädjen i fotbollen och inspirera barn till en aktiv fritid. I samarbete med MKB Fastigheter ges unga tjejer möjligheten att prova på fotboll i Malmö FF och få en inblick i fotbollens olika moment på ett lekfullt sätt. Oavsett bakgrund ska alla ges chansen att spela fotboll och vara med i fotbollsrörelsen. ”Öppen fotboll” är gratis och det enda du behöver göra är att skicka in en anmälan via kontaktuppgifterna nedan.

Malmö FF ser gärna att fler unga tjejer upptäcker fotbollen och föreningslivet i tidig ålder. Vår målsättning att skapa ett intresse och en glädje för fotbollen som ger tjejerna möjlighet att ta klivet in i föreningslivet.

När? Måndagar och onsdagar klockan 18.00–19.00. 
Var? I Kombihallen på Stadionområdet (Eric Perssons väg 61).

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

huvudpartners – fotbollsskolan

huvudpartners

officiella partners