börja spela fotboll i mff

fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla pojkar och flickor födda 2013–2015 är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen, med varandra och föreningslivet.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april till oktober och från november till mars.

För sexåringarna är det träning och lek två gånger i veckan, medan sju- och åttaåringarna förutom sin träning får spela matcher dels i egen regi och dels i ett seriespel.

Nyhet

Anmälan till vårens fotbollsskola för pojkar och flickor födda 2013, 2014 och 2015 är nu stängd och alla platser uppbokade.

Från och med vecka 45 kommer höstterminen att starta. Beroende på tilldelade plantider kommer vi att kunna registrera ny pojkar/flickor i åldern födda 2014 och 2015.

Är man fortsatt intresserad av att anmäla sig, vänligen kontakta Tome Kackarovski på vardagar, kl 9:00–16:30.

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

huvudpartners – fotbollsskolan

huvudpartners

officiella partners