börja spela fotboll i mff

fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla pojkar och flickor födda 2016–2018 är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen, med varandra och föreningslivet.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april till oktober och från november till mars.

För sexåringarna är det träning och lek två gånger i veckan, medan sju- och åttaåringarna förutom sin träning får spela matcher dels i egen regi och dels i ett seriespel.

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

Nyheter

INSKRIVNINGEN TILL FOTBOLLSSKOLAN ÄR AVSLUTAD

2024-03-27

Den ordinarie inskrivningen till Fotbollsskolan är avslutad och alla grupperna är fulla. Nästa möjlighet till inskrivning är i mån av plats inför skolstarten i augusti. Mer information följer i samband med detta.

huvudpartners – fotbollsskolan

huvudpartners

officiella partners