börja spela fotboll i mff

fotbollsskolan

Med anledning av coronavirusets spridning har Malmö FF fattat det nödvändiga beslutet att flytta fram starten av Fotbollsskolan från april till augusti. Vår förhoppning är att kunna börja under vecka 34 i samband med att skolorna börjar.

Vi är naturligtvis besvikna över att behöva flytta fram starten, men vår högsta prioritet är allas hälsa och välmående och att vi kan erbjuda en trygg miljö för våra utövare. Fotbollsskolan bedrivs inomhus med många personer som vistas i lokalen samtidigt, vilket inte skulle garantera hänsyn till regeringsförbudet mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Vi respekterar myndigheternas beslut till fullo och fann det därför nödvändigt att flytta fram Fotbollsskolans start.

Vår utgångspunkt är att Fotbollsskolan ska börja i augusti (preliminärt vecka 34) och pågå fram till julledigheten.

Inskrivningen är fortsatt öppen för flickor födda 2012, 2013 eller 2014. För pojkar är platserna fullbelagda.

De som fram till nu har anmält sig behåller sina platser. Vill du inte behålla din plats? Vänligen kontakta Tome Kackarovski, verksamhetsansvarig.

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

ANMÄLAN

Fotbollsskolans termin är framflyttad till augusti. Anmälan är öppen för flickor, men fullbelagd för pojkar.

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla pojkar och flickor födda 2012–2014 är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen, med varandra och föreningslivet.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april till oktober och från november till mars.

För sexåringarna är det träning och lek två gånger i veckan, medan sju- och åttaåringarna förutom sin träning får spela matcher dels i egen regi och dels i ett seriespel.

huvudpartners – fotbollsskolan

huvudpartners

officiella partners