börja spela fotboll i mff

fotbollsskolan

Med anledning av coronavirusets spridning har Malmö FF fattat det nödvändiga beslutet att ställa in Fotbollsskolan.

Vi är naturligtvis besvikna över att behöva ställa in Fotbollsskolan, men vår högsta prioritet är allas hälsa och välmående och att vi kan erbjuda en trygg miljö för våra utövare. Fotbollsskolan bedrivs inomhus med många personer som vistas i lokalen samtidigt, vilket inte skulle garantera hänsyn till regeringsförbudet mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Vi respekterar myndigheternas beslut till fullo och fann det därför nödvändigt att ställa in Fotbollsskolan.

Har du några frågor angående ovan information, vänligen kontakta Tome Kackarovski, verksamhetsansvarig.

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla pojkar och flickor födda 2012–2014 är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen, med varandra och föreningslivet.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april till oktober och från november till mars.

För sexåringarna är det träning och lek två gånger i veckan, medan sju- och åttaåringarna förutom sin träning får spela matcher dels i egen regi och dels i ett seriespel.

huvudpartners – fotbollsskolan

huvudpartners

officiella partners