börja spela fotboll i mff

fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla pojkar och flickor födda 2013–2015 är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen, med varandra och föreningslivet.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april till oktober och från november till mars.

För sexåringarna är det träning och lek två gånger i veckan, medan sju- och åttaåringarna förutom sin träning får spela matcher dels i egen regi och dels i ett seriespel.

Nyhet

Inskrivning till fotbollsskolan för pojkar och flickor födda 2013, 2014 och 2015.

Från den 16 mars till den 31 mars är det inskrivningsperiod för fotbollsskolan. Det är begränsat antal platser lediga och vi har inte möjlighet att garantera platser till alla. Har ni registrerat och betalt är ni dock garanterade en plats.

Registreringen sker i MFF Shopen som är öppen för registrering tisdag-fredag 13.00-18.00  och lördag 11-14.

Kostnaden för perioden är 1 500 kronor. 

I registreringsavgiften ingår t-shirt, shorts, strumpor, gympapåse och vattenflaska. Efter registreringen och gruppindelningen kommer ansvarig ledare kontakta er om träningstiderna för ert barn. Träningarna är planerade att starta vecka 15 respektive vecka 16.

Välkomna!

Kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

huvudpartners – fotbollsskolan

huvudpartners

officiella partners