EN TUR GENOM HISTORIEN

MFF-MUSEET

Kom och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid – framgångar och samhällsengagemang.

Vårt museum ligger på våning fyra på Stadion och överblickar spelplanen och läktarna där MFF:s moderna segrar har bärgats. En tur genom museet tar oss tillbaka till föreningens grundande 1910 och leder oss framåt genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag.

Öppettider

I sommar har MFF-museet öppet varannan onsdag kl. 16-19 med start den 5 juni och varannan lördag kl. 11-14 med start den 1 juni (Ej 29/6 och 25/8).

Rundvandringar på Stadion sker varannan måndag med start den 10 juni kl. 18.00. Avgift 125 kr.
Anmäl dig genom e-post till museet@mff.se.

Plats

Stadion, ingång 51

Inträde

50 kronor (fritt inträde för barn under 12 år). Det går bra att betala med kort eller Swish.

För funktionshindrade

På bottenplan vid ingång 51 finns en hiss som går upp till våning fyra där MFF-museet ligger. Ledsagare till funktionshindrade går in gratis. 

Guidade turer i MFF:s historia

Gå en historisk rundvandring genom Malmö FF:s framgångsrika historia.

MFF SHOPEN

Böcker

Dräktleverantör & dräktpartners

Officiella partners