EN TUR GENOM HISTORIEN

MFF–MUSEET

Kom och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid – framgångar och samhällsengagemang.

Vårt museum ligger på våning fyra på Eleda Stadion och överblickar spelplanen och läktarna där MFF:s moderna segrar har bärgats. En tur genom museet tar oss tillbaka till föreningens grundande 1910 och leder oss framåt genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag.

Öppettider

Museet och Eleda Stadion har åter öppnat för rundvandringar. Vi besöker museet för en historisk genomgång, restaurang 1910, President Lounge, bortalagets omklädningsrum, spelargången  samt mediacenter. Turen tar ca 1,5 – 2 timmar. Samtliga turer börjar kl. 18.00. 

Betalning sker på plats via Swish eller kort. Anmälan till museet@mff.se.

Följande turer är planerade under december-februari.

8 december
29 december
19 januari
9 februari
23 februari

Pris 125 kronor (för alla, även medlemmar)

6 december
27 december
17 januari
7 februari
21 februari

Pris 100 kronor (endast för medlemmar)

Plats

Eleda Stadion, ingång 51.

För funktionshindrade

På bottenplan vid ingång 51 finns en hiss som går upp till våning fyra där MFF-museet ligger. Ledsagare till funktionshindrade går in gratis.

Guidade turer i MFF:s historia

Gå en historisk rundvandring genom Malmö FF:s framgångsrika historia. Vi ber er att gärna boka i grupper.

MFF SHOPEN

Böcker

huvudpartners

officiella partners