EN TUR GENOM HISTORIEN

MFF–MUSEET

Kom och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid – framgångar och samhällsengagemang.

Vårt museum ligger på våning fyra på Eleda Stadion och överblickar spelplanen och läktarna där MFF:s moderna segrar har bärgats. En tur genom museet tar oss tillbaka till föreningens grundande 1910 och leder oss framåt genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag.

Öppettider

På grund av coronavirusets smittspridning håller vi endast öppet för guidade turer i museet. Turen varar i cirka en timme och det går inte att besöka museet utan att gå en guidad tur. Anmäl dig genom e-post till museet@mff.se. Turerna är klockan 12.00 och 13.30 på de dagar då museet håller öppet.

Just nu har vi inga inplanerade turer.

Plats

Eleda Stadion, ingång 51.

Inträde

50 kronor (fritt inträde för barn under 12 år). Det går bra att betala med kort eller Swish.

För funktionshindrade

På bottenplan vid ingång 51 finns en hiss som går upp till våning fyra där MFF-museet ligger. Ledsagare till funktionshindrade går in gratis.

Guidade turer i MFF:s historia

Gå en historisk rundvandring genom Malmö FF:s framgångsrika historia.

MFF SHOPEN

Böcker

huvudpartners

officiella partners