gå på match

biljetter

Köp biljetter till MFF:s hemmamatcher på AXS. Du kan också köpa biljetter i biljettluckorna på Eleda Stadion från och med två timmar innan match förutsatt att det finns biljetter kvar. Eftersom biljetterna till vissa matcher tar slut rekommenderar vi alltid förköp.

Letar du efter biljett till Malmö FF:s matcher hösten 2021? Här finns all information samlad!

ALLA KOMMANDE MATCHER

Så köper du biljett

för familjer

För att underlätta för alla familjer har vi en barnbiljett på Familjeläktaren för åldrarna 6 – 12 år. Vi har också familjebiljetter bestående av 2 vuxna och 2 barn för 400 kr för kategori 1– matcher (jämförpris 590 kr) och 550 kr till kategori 2- matcher (jämförpris 790 kr.) Biljettpriset är satt så att du ska spara pengar även om du väljer att gå en vuxen med tre barn.

Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 40, 41 och halva delen av 42, men kan anpassas i storlek från match till match. Biljetter till familjeläktaren kan köpas i biljettluckorna.

för ungdomar

På Malmö FF:s hemmamatcher räknas man som ungdom till och med året man fyller 20 år. Som ungdom går man billigare på match om man väljer ståplats (alla matcher) eller sittplats på kortsidorna.

föreningsbiljetter

För bokning av gruppbiljetter till fotbollsföreningar, kontakta biljett@mff.se senast tre arbetsdagar innan match. Man köper minst 15 biljetter och max 50 biljetter till priset 80 kronor per biljett. Max 4 vuxna per 15 biljetter. Gäller matcher i kategori 1 och 2. Föreningsbiljetter gäller endast för fotbollsföreningar med spelare under 18 år och alltid i mån av plats.

sjungande sittplats

Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07 och 08 på den västra läktaren samt sektionerna 29 och 30 på den östra läktaren ska vara medveten om att dessa sektioner är vigda för dem som vill vara med och skapa stämning.

för funktionshindrade

På Eleda Stadion erbjuder vi samma möjligheter för våra fotbollssupportrar med funktionshinder som för övrig publik. I anslutning till våra hundra rullstolsplatser finns det anpassade toaletter och dessutom specialanpassade kiosker med disken i rätt höjd för dig som sitter i rullstol.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Eleda Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.

Särskilda angöringsplatser för transport finns precis utanför entréerna och det finns även avsatt ett antal parkeringsplatser på parkeringen vid Kulan samt längs Eric Perssons väg. Med stenbeläggning runt hela Eleda Stadion, och med betonggolv inuti är det lätt att ta sig fram. Och med hjälp av de hissar som finns vid VIP-entrén blir transporten till din plats enkel.

Även andra verksamheter på Eleda Stadion är anpassade till särskilda behov. Samtliga konferenslokaler, mediarummet samt restaurang 1910 är utrustade med hörslinga. Även på konferensplanet finns handikappanpassade toaletter.

Övriga funktionshindrade 
Funktionshindrade som inte behöver rullstol har platser på sektion 21 där en ledsagare ingår. Biljetterna till sektion 21 köps i biljettluckan eller via mail till biljett@mff.se.

Biljettpriser

Biljettpriser för 2022 kommer senare.

FRÅGOR

Har du frågor om biljetter till MFF:s matcher, vänligen kontakta biljett@mff.se så får du svar så snabbt som möjligt!

bortamatcher

Biljetter till MFF:s bortamatcher säljs, om inget annat anges, av den arrangerande klubben.

Du reser smidigt och billigt till bortamatcherna med MFF Support. Läs mer på MFF Supports webbplats.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners