gå på match

biljetter

Välkommen på match! Här samlar vi allt du behöver veta om kommande biljettsläpp och köp av biljetter till Malmö FF:s hemmamatcher.

Kommande hemmamatcher

MFF – KÍ KLAKSVIK / FC DIFFERDANGE 03 (HERR)

Malmö FF ställs mot vinnaren i mötet mellan Kí Klaksvik (Färöarna) – FC Differdange 03 (Luxembourg) när vi kliver in i den andra kvalrundan till UEFA Champions League. Biljetterna är släppta till allmän försäljning.


MFF – IK SIRIUS (HERR)

Biljetterna är släppta till allmän försäljning.


MFF – IFK Kalmar (Dam)

Biljetterna är släppta till allmän försäljning.


MFF – IFK NORRKÖPING (HERR)

Biljetterna är släppta till allmän försäljning.


MFF – LIDKÖPINGS FK (DAM)

Biljetterna är släppta till allmän försäljning.


MFF – DJURGÅRDENS IF (HERR)

Biljetterna är ännu inte släppta till allmän försäljning.
Mer information kommer.

Presentkort till biljetter

Nu kan du köpa presentkort som går att använda till årskort och biljetter till alla MFF:s hemmamatcher. Köp presentkort här.

Så köper du biljett

för familjer

Du kan köpa barnbiljett för åldrarna 6–12 år på familjeläktaren Södra små. Vi har också familjebiljetter för två vuxna och två barn för 400–550 kronor för utvalda matcher (jämförpris 590–790 kronor). Biljettpriset är satt så att du ska spara pengar även om du väljer att gå en vuxen med tre barn.

Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 40, 41 och halva delen av 42, men kan anpassas i storlek från match till match. Biljetter till familjeläktaren kan köpas i biljettluckorna.

för ungdomar

På Malmö FF:s hemmamatcher räknas man som ungdom till och med året man fyller 20 år. Som ungdom går man billigare på match om man väljer ståplats eller sittplats på kortsidorna.

föreningsbiljetter

För bokning av gruppbiljetter till fotbollsföreningar, kontakta biljett@mff.se senast tre arbetsdagar innan match. Man köper minst 15 biljetter och max 50 biljetter till priset 80 kronor per biljett. Max 4 vuxna per 15 biljetter. Föreningsbiljetter gäller endast för fotbollsföreningar med spelare under 18 år och alltid i mån av plats och till utvalda matcher.

sjungande sittplats

Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07 och halva 08 på den västra läktaren samt sektionerna 27, 28, 29 och 30 på den östra läktaren ska vara medveten om att dessa sektioner är vigda för dem som vill vara med och skapa stämning.

för funktionshindrade

På Eleda Stadion erbjuder vi samma möjligheter för våra fotbollssupportrar med funktionshinder som för övrig publik. I anslutning till våra hundra rullstolsplatser finns det anpassade toaletter och dessutom specialanpassade kiosker med disken i rätt höjd för dig som sitter i rullstol.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Eleda Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.

Särskilda angöringsplatser för transport finns precis utanför entréerna och det finns även avsatt ett antal parkeringsplatser på parkeringen vid Kulan samt längs Eric Perssons väg. Med stenbeläggning runt hela Eleda Stadion, och med betonggolv inuti är det lätt att ta sig fram. Och med hjälp av de hissar som finns vid VIP-entrén blir transporten till din plats enkel.

Även andra verksamheter på Eleda Stadion är anpassade till särskilda behov. Samtliga konferenslokaler, mediacenter och Restaurang 1910 är utrustade med hörslinga. Även på konferensplanet finns handikappanpassade toaletter.

Funktionshindrade utan behov av rullstol 
Funktionshindrade som inte behöver rullstol har platser på sektion 40 och 41 som är placerade på familjeläktaren. Plats till en ledsagare ingår och biljetter köps i biljettluckan eller via mail till biljett@mff.se.

Det finns även hiss i anslutning till ingång F för dig som inte kan använda trappor.

Dynamisk prissättning

Malmö FF tillämpar en dynamisk prissättning. Det betyder att priserna påverkas beroende på matchens efterfrågan. Faktorer som kan påverka efterfrågan är bland annat sportsliga prestationer, nyförvärv och motstånd. Likt tidigare år är våra matcher inför säsongen kategoriserade i olika priskategorier – vilket avgör startpriset på biljetterna. 

FRÅGOR

Har du frågor om biljetter till MFF:s matcher, vänligen kontakta biljett@mff.se så får du svar så snabbt som möjligt!

bortamatcher

Biljetter till MFF:s bortamatcher säljs, om inget annat anges, av den arrangerande klubben. Samlad information om biljetter till bortamatcher finns på mff.se/bortamatch

Du reser smidigt och billigt till bortamatcherna med MFF Support. Läs mer på MFF Supports webbplats.

huvudpartners

officiella partners