1910 event

Sommarfest
i hjärtat av malmö

En bartender som förbereder sommarcocktails

FIRA IN SOMMAREN I HIMMELSBLÅ ANDA

Nu när vi äntligen börjar gå mot ljusare tider är det dags att planera in den där storslagna sommarfesten. Samla kollegorna och njut av svalkande drinkar, nytänd grill och liveunderhållning i den ljuva kvällssolen. Vi hjälper dig att sätta programmet för kvällen, så att mingel, middag och underhållning blir precis som du har tänkt dig.

Supportertorget, vår utomhusyta på 3500 m2, har svängrum för upp till 2000 gäster och kan anpassas utifrån dina önskemål. Skulle det skånska ovädret mot förmodan rulla in behöver du oroa dig, vi har självklart en ”plan B” med både utomhusytor under tak, partytält och rymliga eventlokaler inomhus nära till hands. För de mindre sommarfesterna har vi Erics Bar & Restaurangs uteplats där man kan vara upp till 400 personer.

En person som grillar

GRILLAT eller STREET FOOD?

Vill du arrangera en street food festival med mat från världens alla hörn? Eller helt enkelt servera en klassisk BBQ med fräscha sommarprimörer? Oavsett om vi omvandlar våra kiosker till food trucks eller dukar upp en säsongsbetonad buffé sätter våra erfarna kockar ihop en meny som passar just ditt koncept.

Utomhusläktare

FEST UNDER BAR HIMMEL

Supportertorget är en perfekt plats för att arrangera en fest som dina gäster sent kommer att glömma!! Här finns kiosker, barer, toaletter och annat som behövs för en succéartad sommarfest. Med en rymlig yta på 3500 m2 går det nästan alltid att få till det där lilla extra, oavsett om det handlar om att bygga upp en utomhusscen med högt i tak eller anordna teambuilding-aktiviteter på våra grönområden. Vill man vara både inne och ute är det dessutom smidigt att att gå mellan ytorna. Oavsett vilka idéer du har, hjälper vi dig att förverkliga dem!

SÅ BLIR SOMMARFESTEN EN RIKTIG SUCCÉ

Gula sommarblommor mot blå himmel

VILL DU STYRA SOMMARFEST HOS 1910 EVENT?

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se