Hitta din nästa kollega via

Karriärakademin

Vi erbjuder en smidig och lättsam rekrytering där effektivitet och resultat är i fokus. Genom ett samarbete med vårt team kan du kliva in i en färdig process för att möta rätt kandidat i rätt tid!

Rekrytera tillsammans med karriärakademin

Kontakta Desiree, ELHAN eller Andrea och berätta vad du söker!

Tillsammans gör vi en plan för er rekrytering.

Vi skapar och delar din jobbannons till våra kontakter

Karriärakademin vänder sig i första hand till inskrivna kandidater på Malmö Stads arbetsmarknadsavdelning.

Vi tar in ansökningar och gör ett första urval av kandidater

Vi förbereder och presenterar kandidater som matchar er kravprofil.

Vi ANordnar intervjutillfälleN FÖR ATT NI SKA HITTA er nya stjärna!

Ni väljer om intervju sker digital, på ert företag eller på Eleda Stadion.


Vi skräddarsyr en smidig rekryteringsprocess där effektivitet och resultat är i fokus. Genom ett samarbete med vårt team kan du kliva in i en färdig process för att möta rätt kandidat i rätt tid. Karriärakademin planerar, publicerar, koordinerar och utvärderar rekryteringen. Vi har erfarenhet av att skapa alltifrån enkla till större rekryteringsevent där vi flätar samman spännande och lekfulla aktiviteter med kunskap om ditt företag.


Vill du testa ett nytt sätt att rekrytera? Lär känna dina kandidater i en vinnande miljö under lättsamma former och hitta Er nya stjärna!
Karriärdag med fotboll är Malmö FF:s attraktiva rekryteringsevent där vi två gånger per år för samman arbetssökande och samarbetsföretag till ett större och händelserikt arrangemang på Eleda Stadion.


Ett kontaktnät är ovärderligt när man vill komma in på arbetsmarknaden. Hela 75% (SCB) av utlysta tjänster tillsätts via kontakter – men vad gör de som inte har några?
Genom att hålla i ett inspirerande samtal visar du engagemang och viljan att vara en kontaktyta för personer som i dagsläget söker jobb. Synligheten för ditt företag ökar, fler får upp ögonen för er som arbetsgivare och du får möjlighet att möta potentiella kollegor.


HR-nätverket är en mötesplats för yrkesverksamma inom HR och personalfrågor. I en avslappnad miljö har du möjlighet att kompetensutvecklas genom nya perspektiv med likasinnade personer inom Malmö FF:s nätverk – samtidigt bygger du relationer med potential till nya och innovativa affärer.

Samarbeten med Karriärakademin

verksamhetsPartner

huvudpartners

officiella partners