din mötesplats i Malmö

1910 Event

1910s festlokal med uppdukade bord

EN VINNANDE MÖTESPLATS

1910 Event är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål. Och Eleda stadion, den spektakulära fotbolls- och eventarenan mitt i Malmö, är vår hemmaplan. Här finns alla förutsättningar för ett framgångsrikt möte, en succéartad fest eller en mästerlig mässa. Oavsett om ni är 2 eller 2 000 personer så hjälper vi dig hela vägen från start till mål. Boka något av våra färdiga paket eller låt oss skräddarsy en oförglömlig upplevelse tillsammans med dig. En sak är i alla fall säker – hos 1910 Event är allting möjligt.

En bild på en lyxig förrätt

Mat & dryck

Vad ska ni äta och dricka på eventet? Maten är en avgörande del av eventupplevelsen. Hos oss finns något för alla smaker och plånböcker. Vi lagar allt på plats och serverar allt från en enkel korv med bröd till exklusiva bankettmenyer.

Konferens & möte

Hos oss finns ytorna som ger dig svängrum och flexibilitet, oavsett om du ordnar en mässa, en kick-off, ett mindre möte, en konferens eller en vinnande kombination. Tillsammans med dig skapar vi framgångsrika möten.

Fest & event

Hos oss på 1910 Event blir firandet alltid storslaget, oavsett om du bjuder 50 eller 500 gäster. Vi rullar ut den röda mattan, dukar borden och underhåller gästerna till sent. Det här blir en fest att minnas i många år framöver.

BOKA ÅRETS JULFEST

Kockar som förbereder julbod hos 1910

låt oss ta ditt
evenemang i mål

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

1910 Eventlokal är vår stora kronjuvel och naturliga mötesplats. Med gigantiska ytor och mängder av grupprum och flexibla lokaler erbjuder vi den perfekta samlingspunkten för föreläsningar, mässor, konferenser och fester.

1910 Eventlokal är uppbyggd för att enkelt anpassa de ombonade lokalerna efter era önskemål. Oavsett det är en bankettmiddag med 2 000 gäster eller ett möte för den lilla gruppen så erbjuder vi en varm, stämningsfull och storslagen mötesplats.

I vår stora eventlokal är det dessutom högt i tak – i dubbel bemärkelse! Inga frågor, förslag eller problem är omöjliga. Det är endast fantasin som sätter gränserna. Allt vi behöver är att veta vad ni behöver – sedan skräddarsyr vi er vistelse hos oss!

Eleda stadion

HITTA TILL 1910 Event

Eleda Stadion ligger nära Pildammsparken på Eric Perssons väg 51. Om vi inte har bestämt träff någon annanstans på Eleda Stadion så ses vi vid VIP-ingång 7. Ingången är belägen på den sida som vetter mot Eric Perssons väg och resten av stadionområdet. 

INSPIRATIoN

Låt dig inspireras av tidigare event

TILLSAMMANS BLIR VI ETT VINNANDE TEAM

Vi är ett sammansvetsat lag som ser ser till att ni får en oförglömlig upplevelse från start till mål. Har du frågor, söker inspiration eller vill ha idéer kring möten, konferenser, mässor, jubileumsfester eller event i största allmänhet, tveka inte att höra av dig. Tillsammans skapar vi ett framgångsrikt arrangemang som gör alla till vinnare.

1910s eventpersonal

SOMMARFEST I HIMMELSBLÅ ANDA

VILL DU VETA MER OM 1910 EVENT?

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se