Lär känna oss på 1910 Event
Vi på 1910 Event består av ett tight och ambitiöst team som gör allt för att du som gäst ska känna dig uppskattad. Hos oss är inget omöjligt och oavsett vad du har för önskemål kan vi hjälpa dig att uppfylla dem. Lär känna oss lite bättre!
Camilla Ahlin Nilsson
Vad har du för roll på 1910? Jag är eventansvarig.
Varför är 1910 Malmös bästa eventlokal? Den har allt. Den är flexibel, smidig att förändra och ombonad. Helt enkelt den perfekta mötesplatsen.
Vad är det bästa med ditt jobb? Mina fantastiska kunder och kollegor, och att alla dagar är helt olika.
Vilka event passar bra arrangera på 1910? Lokalen passar för alla typer av event. Konferens, middag, fest, mässa, utställning, mingel, julfest och en massa annat.
Beskriv din kollega Liza med tre ord? Glad, effektiv och detaljfokuserad.
Liza Eriksson
Vad har du för roll på 1910? Jag är eventkoordinator.
Vad är det bästa med ditt jobb? Alla möten med gästerna och att få se att den förväntan kunden har utifrån sitt event förverkligas.
Du har varit involverad i många event på 1910 – vilket är ditt bästa minne? Många event har varit unika på sitt eget sätt och på flera har man sett hur kunden inte har haft några begränsningar Det har varit alltifrån att förvandla lokalen till en afrikansk savann till en boxningsgala.
Beskriv din kollega Zoran med tre ord? Engagerad, generös och serviceinriktad.
Zoran Manevski
Vad har du för roll på 1910? Jag är restaurangchef.
Vad är det bästa med ditt jobb? Alla utmaningar och härliga gäster som besöker oss.
Vilket är ditt bästa knep för att höja stämningen på ett event? Att alltid vara glad och positiv. Det blir alltid bättre stämning om man bjuder på ett leende.
Beskriv din kollega Jennie med tre ord? Lyhörd, omtänksam och noggrann.
Jennie Engström
Vad har du för roll på 1910? Jag är hovmästare.
Vad är det bästa med ditt jobb? Alla härliga kollegor som ställer upp för varandra och alla våra fina gäster.
Vilket är ditt roligaste minne från ett event på 1910? En kund hade ett häftigt event där vi bjöd på street-food och skapade en härlig eventyta i 1910 med mysiga möbler och ljus.
Beskriv din kollega Björn med tre ord? Lugn, snäll och rättvis.
Björn Folkesson
Vad har du för roll på 1910? Jag är kökschef.
Vad är det bästa med ditt jobb? Variationen, det är aldrig två dagar som är likadana.
Om du fick sätta ihop en drömrätt till ett event – vad skulle den bestå av? Jag gillar att förädla enkla råvaror till något som folk blir positivt överraskade av. Vi försöker jobba mycket så här på 1910, så kanske en skånsk rapsgriskarré med massor av goda grönsaker i säsong?
Beskriv din kollega Andreas med tre ord? Matnörd, engagerad och intresserad.
Andreas Haugaard
Vad har du för roll på 1910? Jag är Food & Beverage Manager.
Vad är det bästa med ditt jobb? Att vi jobbar för världens fetaste klubb. Även att få möta leenden på gästernas läppar och att ha ett taggat team som ger järnet.
Vad utmärker 1910? Att det här finns en vinnande kultur som strävar mot helhetens framgång och inte dom enskilda enheternas glans.
Beskriv din kollega Camilla med tre ord? Driven, energisk och proffsig.