jobba hos oss

lediga jobb

Jobba hos oss

MFF SÖKER ANSVARIG FÖR EVENTVERKSAMHETEN 1910 EVENT

MFF söker FIFA- och hälsocoach till eakademin

Malmö FF:s verksamhet utgår från sin värdegrund: Ambition (med mod och ambition når vi framgång), Glädje (genom positiv attityd och underhållning skapar vi glädje), Fair Play (vi följer regelboken på och utanför plan) och Klubben är störst (klubben är större än laget, laget är större än individen).

Vi ska vara bäst i Sverige, ledande i Norden och etablerade i Europa.

eAKADEMIN

I eAkademin kombineras FIFA-studier med hälsoämnen så som kost, sömn, ergonomi och fysisk träning. De två främsta målen med eAkademin är att inspirera till studier och utbilda ungdomar i hur ett hälsosamt spelande ser ut.

FIFA OCH HÄLSOCOACH I eAKADEMIN

Som coach i eAkademin arbetar du med att lära ut tekniska och taktiska skickligheter i spelet FIFA 22 och om hälsosamt spelande i ämnena sömn, kost, fysisk träning, ergonomi samt mental träning.

Du behöver själv inte spela på proffsnivå utan fokus är ett bra ledarskap kombinerat med en grundläggande förståelse för hur FIFA och hälsobiten hänger samman.

Skulle du bara känna igen dig i FIFA-biten eller hälsobiten är du fortfarande intressant då tjänsten kan komma att delas upp i två separata tjänster.

Du är även ansvarig för att lägga upp lektionerna och läroplanen för skolterminen.

Som person är du trygg i ditt ledarskap, lyhörd och strukturerad och har ett brinnande intresse för att utbilda ungdomar.

Exempeldag i eAkademin

08:00 – Instruktioner för att träna på en specifik fint

08:15 – Träna på specifik fint

08:30 – Instruktioner för hälsoämne (ex hur sömn påverkar din prestation)

08:45 – Fritt spel

09:40 – Gymbesök

11:00 – Slut för dagen

ÖVRIGT

Tillträde sker vid skolstart i augusti 2022. Arbetet utförs på tisdagar och torsdagar 08:00-11:00 i vår esportlokal som är lokaliserad på Eleda Stadion i Malmö.

Anställning är på 25–75 % beroende på dina kvalifikationer och det finns även möjlighet till utökade arbetsuppgifter i form av jobb med våra elitspelare och projekt som föreningen driver.

Malmö FF verkar för en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

ANSÖKAN

Är du intresserade av tjänsten och anser dig lämplig utifrån ovan nämnda egenskaper är du välkommen att lämna in din ansökan. Ansökningar tas emot och gås igenom löpande.

FRÅGOR

Kontakta Filip Ahlström, eSportansvarig, på filip.ahlstrom@mff.se eller 0728 88 02 88.

Malmö FF hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vår fullständiga personuppgiftspolicy hittar du på vår hemsida.

MFF söker ungdomstränare

MFF söker ungdomstränare 

Nu söker MFF-Ungdom dig som vill vara med och utveckla våra allra yngsta pojkar i åldern 9-11 år. Vi söker dig som brinner för att utveckla barn och ungdomar med stor passion för fotboll. 

Hur ser rollen ut? 

Vi söker en fotbollstränare vill jobba med utvecklingen av de första viktiga stegen i vår utbildningsplan, ”Den himmelsblå vägen”.  Du ska vara noggrann i såväl förberedelser som i utvärderandet av träningspass och matcher, som du genomför tillsammans med din tränarkollega. 

Att vara ungdomstränare i Malmö FF förutsätter ett stort engagemang där en vecka innehåller tre träningspass under kvällstid i veckan, plus 1-2 matcher på helgerna. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utveckling av unga och ambitiösa spelare, både på och utanför planen. Vi tror du är ödmjuk inför uppgiften, har en vilja att lära dig nya saker och hänga med i utvecklingen.  

Vi ser gärna att du tagit de första stegen i din egen tränarutveckling och att du har en stor tro på din egen förmåga att klara en ibland utsatt roll som ungdomstränare i en elitklubb. 

I grunden måste du också dela klubbens starka värdegrund. 

Vad erbjuder vi? 

Du får verka i en ambitiös talangutvecklingsmiljö i Sveriges bästa ungdomsakademi där vi har en ambition att hela tiden bli bättre och utveckla morgondagens elitspelare. Möjligheten att utveckla dig själv som ledare och tränare är också stor. Vi erbjuder både förbundets utbildningar såväl som interna utbildningar.

Rollen är ingen tjänst men vi erbjuder en mindre ersättning. 

Är du den vi söker? 

Kontakta vår Sportchef Ungdom, Per Ågren (via per.agren@mff.se) med en intresseanmälan där du kort beskriver dig själv, din erfarenhet, din ambition och varför du söker denna möjlighet.

huvudpartners

officiella partners