1910 event

KONFERENS I MALMÖ

VI TAR DITT EVENT I MÅL

Som du förstår gillar vi mål, inte bara på plan, utan även när det gäller event. Vad är syftet, vad vill ni uppnå? Hur ska deltagarna känna sig efteråt, avslappnade, upprymda eller taggade? Tillsammans skapar och förverkligar vi visionen! Vi tror stenhårt på att det är lagarbete som är grunden i en vinnande lösning. Vi har lång erfarenhet av att ta fram annorlunda, kreativa upplägg och jobbar gärna tillsammans med dig för att skapa en framgångsrik konferens, kick-off eller mässa. Så tveka inte att kontakta oss. Vi gillar utmaningar!

MÖTE

Möten kräver mer än bara ett rum. De kräver att det finns förutsättningar att mötas. Ett genomtänkt koncept som skapar en produktiv, kreativ och öppen atmosfär. Välj mellan våra paket eller skräddarsy ett helt eget koncept kring mötet. Oavsett kommer vi tillsammans att skapa ett möte i toppklass.

MÄSSA

Hos oss hittar du utrymmet om du vill slå på stort. Vi har 2800m² mässyta, lastplats nära entrén och alla resurser som krävs när det gäller logistik, el och tekniska lösningar. Hos 1910 Event är det ombonat och dämpat på ett sätt som skapar en härligt varm och inbjudande miljö för din mässa.

Mingel

Efter konferensens möten har avslutats och vinnarmentaliteten är på topp kan det kännas tråkigt att avrunda. Förläng istället kvällen med en härlig middag följt av dans inpå småtimmarna. Eller varför inte passa på att hålla ett mingel i MFF-museet och omringa er av legendariska mästare.

EN MÖTESPLATS
UTÖVER DET VANLIGA

En loge med utsikt över arenen

FLEXIBLA LOKALER GER VINNANDE MÖTEN

1910 Event är en mötesplats utöver det vanliga. Här har människor mötts och nått framgång tillsammans i mer än hundra år. Historian sitter i väggarna, precis som viljan att vinna. Vi har ett femtiotal rum med plats för allt från två till 2 000 personer. Mässor, möten eller fest? Våra lokaler är flexibla och utrustade med all nödvändig teknik. Vill ni bygga ett rum i rum eller kanske låta ert varumärke pryda en black box? Inga problem, det fixar vi på ett kick. Välkommen till möjligheternas mötesplats!

1910 eventlokal

Upp till 2000 personer
I vår stora sal finns det möjlighet att arrangera allt ifrån galamiddagar till mässor, men den kan även delas upp i avdelningar som passar mindre tillställningar. Trots sin otroliga takhöjd och stora yta är det en ombonad sal som känns storslagen och välkomnande på en och samma gång. Med stor flexibilitet kan vi anpassa lokalen till alla typer av evenemang. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt i 1910 Eventlokal.

Runda bord och stolar i 1910:s konferensrum

LOGER

2-50 personer
Samla ert företag i en utpräglad vinnarmiljö. Våra loger passar de små och mellanstora sällskapen. Med flexibel möblering och modern teknik är det enkelt och smidigt att hålla konferenser och föreläsningar hos oss. Välj själv om du vill möblera i öar eller som en biosittning och om ni vill använda projektor eller blädderblock. Logerna går att boka till såväl fotbollsmatcher som konferenser och övriga evenemang.

Foodhall

30-150 personer
Vill ni samla personalstyrkan på en inspirerande plats för att utbyta erfarenheter, fatta framgångsrika beslut och växa tillsammans? Eller är det kanske dags för att anordna årets kick-off? I vår Foodhall får ni möjlighet att umgås och i en mysig bistromiljö. Vi dukar upp borden och förser er med allt som behövs för ett vinnande möte. Boka ert möte, mingel eller sommargesten i vår Foodhall.

EVENTPLANERING

Det är en omfattande och ibland tungrodd process att planera ett evenemang. Därför är det smart att anlita ett proffs som hjälper dig med planeringen. Oavsett om du bara behöver lite avlastning eller helst ser att vi projektleder hela evenemanget finns vi här för dig. Men det allra bästa är förstås om vi kan arbeta som ett lag för att hitta vinnande lösningar. 

Vi har en hel laguppställning med samarbetspartners som gör det lilla extra för att ditt event ska bli något som det talas om i många år framöver. I vår trupp hittar du allt från tekniker till transportföretag och underhållare. Vad behöver du till ditt evenemang?

Festdukning hos 1910

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se