unga supportrar på ståplats

norra blå

Norra Blå är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill uppleva den malmöitiska supporterkulturen tillsammans med andra i samma ålder. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar/ Norra Blå SLO:er. Norra Blås SLO:er är Sabina Nordblad, Lejla Ekinović och Linda Jörlöv.

Biljetter till Norra Blå

Biljetter till Norra Blå köper du på mff.ebiljett.nu. På matchdagar kan du i mån av lediga platser också köpa biljett till Norra Blå i biljettluckorna på Eleda Stadion.

Övrig info

Entré till Norra Blå sker genom Ingång B där har Norra Blå har en egen ingång på västra sidan av ingången. Sektionen är sektion 9.

Vill ungdomarna ha sällskap från entrén till sektionen, säg till en av våra värdar så löser vi det. Efter matchen tar sig ungdomarna själva ner till utgången där värdar för Norra Blå finns på plats.

Vill du komma i kontakt med värdarna för Norra Blå, vänligen gör det via norrabla@mff.se. Om ni vill kontakta ansvarig gör ni det genom pierre.nordberg@mff.se eller via Norra Blå på Facebook.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners