FOTBOLL PÅ SOMMARLOVET

SOMMARAKADEMiN

På MFF:s sommarakademi får du möjlighet att under fyra dagar träna med MFF:s akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela landet.

Sommarakademin har blivit en oerhört populär tradition för Skånes (och övriga Sveriges) fotbollsspelare i åldern 10-12 år. Platserna går vanligtvis åt fort, år så vill du vara med när det är dags till sommaren är det säkrast att anmäla dig så snart som möjligt.

Lägertider 2020

Pojkar födda 2010 – v. 25
Pojkar födda 2009 – v. 32
Pojkar födda 2008 – v. 33

Flickor födda 2010 – v. 25
Flickor födda 2009 – v. 32
Flickor födda 2008 – v. 33

Beroende på vilken åldersgrupp du tillhör klickar du på en av länkarna nedan. Fyll i formuläret (notera att både mobiltelefon och mailadress är obligatoriskt.)

Mer information och anmälan

Betalning

När din anmälan kommit oss tillhanda och vi behandlat den kommer en faktura med betalningsanvisningar att skickas till den angivna mailadressen. Fakturorna skickas i omgångar under helgfria vardagar. Ni behöver inte maila och fråga efter fakturan om ni inte fått den omedelbart efter anmälan. Förutsatt att fakturan betalas innan förfallodatumet är din plats på Sommarakademin bekräftad och ingen ytterligare bekräftelse kommer att skickas.

Din anmälan är bindande men inte aktiv förrän betalningen är gjord. Anmälan stänger den 1 juni.

Övrig information

Har ni några andra frågor kring Sommarakademin 2020, vänligen kontakta sommarakademin@mff.se.

partners – sommarakademin

huvudpartners

officiella partners