1910 event

Mat & Dryck

SMAKUPPLEVELSER I VÄRLDSKLASS

En välkomponerad meny är en avgörande del av eventupplevelsen, men är ofta en av de största utmaningarna för dig som arrangör eftersom det finns så många åsikter om vad som är gott. För att inte tala om att vissa inte äter allt, antingen för att de inte tål det eller inte vill det. Därför har vi tagit fram menyer för alla smaker och plånböcker. Vi serverar allt från en enkel mingelbuffét till exklusiva bankettmenyer med noggrant utvalda viner. Oavsett om ni är 50 eller 2 000 gäster så ser vi till att ni får en oslagbar smakupplevelse. Hos 1910 Event lagas all mat på plats av våra erfarna kockar och till förfogande har vi två unika restauranger med olika koncept som passar både de mindre och de större tillställningarna.

Restaurang 1910

Restaurang 1910 är vårt flaggskepp och vår stora sal. Som en av få lokaler i Skåne rymmer den upp till 2 000 personer. Samtidigt går det precis lika bra att vara hundra här. Trots sin otroliga takhöjd och stora yta är det en ombonad sal som känns storslagen och välkomnande på en och samma gång. Restaurang 1910 kan delas in i avdelningar som passar alla typer av evenemang. Vi har lyft in bilar, ordnat galor och bjudit in till julshower. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt på Restaurang 1910.

Erics BAR & restaurang

Erics Bar & Restaurang är ett nygammalt tillskott bland våra lokaler. Lokalen är döpt efter MFF-legendaren Eric ”Hövdingen” Persson och ligger på gatuplan med härlig uteservering och imponerande utsikt över Eleda Stadion. Här har vi öppet för lunch varje dag och i samband med matchdagar erbjuder vi alla himmelsblå ett ställa att umgås på. Erics passar också perfekt för både frukostträffar och middagar eftersom lokalen rymmer 180 sittande gäster. Kanske är det här du och dina kollegor har er nästa sommarfest?

ETT RECEPT PÅ FRAMGÅNG

Idag finns det många olika alternativ när det gäller mat och det är en god idé att fundera igenom vilken mat som passar era gäster. Ska det vara en traditionell trerätters meny eller passar det bättre med en tapasbuffé? Är det viktigt att allt är ekologiskt och närodlat? En annan aspekt som blir allt viktigare att tänka på är olika matpreferenser. Det kan vara gluten- eller laktosintolerans eller att man enbart äter vegankost. För en lyckad företagsfest är det viktigt att alla kan njuta av maten. Inget kan förstöra en middag så mycket som när man känner att ingen har tagit hänsyn till ens behov.

Samtidigt finns det idag många olika typer av matpreferenser, men lyckligtvis också mängder av fantastiska råvaror att arbeta med, vilket skapar näst intill oändliga möjligheter.

MENYER FÖR VINNARE, AV VINNARE

Våra konferens- och eventmenyer är framtagna tillsammans med den flerfaldigt belönade stjärnkocken Peter J Skogström. Peter är en målinriktad matkreatör som gärna fokuserar på hållbarhet.

”Jag tror att det är väldigt viktigt att vi utgår från det vegetariska köket och kompletterar det med protein som är hållbart. Det räcker inte att vi köper hållbara råvaror, utan vi behöver titta på hela kedjan, från plastförpackningar till hur vi monterar rätten.”

BOKA ÅRETS JULBORD
redan nu

Kockar som förbereder julbod hos 1910

VILL DU BOKA EN MIDDAG HOS 1910 EVENT?

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se