1910 event

JUlbord & JULFEST

Julgodis

BOKA ER JULFEST FÖR 2024 REDAN NU!

I december varje år fylls 1910 Events lokaler med glöggmingel, julmusik och värme. Vi dukar vi upp en vinnande julbuffé med något för alla smaker. Gör årets mörkaste tid till något speciellt och boka in dig på ett högtidligt julbord med både vällagad mat och mysig stämning.

Kontakta oss för mer information om våra julbord.
info@1910event.se

JULBORD

Vad vore väl december utan julmys? Samla vänner och familj och boka in er på en stämningsfull afton ni sent kommer att glömma. Vårt kök står för maten, ett traditionellt hemlagat julbord, samtidigt som vår servis sköter dukning, servering och all annan service ni kan tänkas behöva. Hos oss finns det plats för sällskap bestående av alltifrån 100 till 2 000 personer.

En julgran framför folk som är på julfest hos 1910

JULFEST

Om du inte enbart vill bjuda på julbord utan i stället även bjuda in till en mer festlig tillställning, finns här en stor scen utmärkt för exempelvis artister, DJ:s eller stand-up komiker. Välj själv om ni vill sköta underhållningen på egen hand eller om ni vill att vi på 1910 Event ska hjälpa till – vi har ett stort kontaktnät med allt från magiker till showartister.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se