OFFICIELL SUPPORTERFÖRENING

MFF SUPPORT

Tröja nummer tolv tillhör våra officiella supportrar.

MFF Support är en ideell och opolitisk förening som tar avstånd från våld, hot, diskriminering och rasism. Föreningens huvudsakliga syfte är att underhålla och fördjupa intresset för Malmö FF:s fotbollsverksamhet. Vi har därför tilldelat vår officiella supporterklubb tröja nummer 12 som en symbol för det stöd och den extra kraft de skänker föreningen.

Våra supportrar bidrar till att skapa en inramning och stämning som förstärker upplevelsen av matcherna och gör Malmö FF till en mer attraktiv förening. Förutom stödet under våra matcher ställer man som officiell supporterförening sig bakom Malmö FF:s värdegrund och skriver under på dess grundläggande principer. Det innebär bland annat att en officiell supporterförening liksom Malmö FF är öppen för alla och agerar i demokratisk anda.

Om du har frågor eller vill ha närmare information om relationen mellan Malmö FF och MFF Support, vänligen kontakta Malmö FF:s SLO och medlemsansvarig, Pierre Nordberg på pierre.nordberg@mff.se.

Spelare 12

MFF Support är vår officiella supporterförening och är hedersspelare i Malmö FF. Tröja #12 är tillägnad MFF Support och kan inte bäras av någon spelare.

Ett förmånligt medlemskap

Som medlem får du billiga resor till MFF:s bortamatcher i MFF Supports regi, medlemstidning ett antal gånger per år samt inbjudan till fester och andra evenemang. Ett av MFF Supports större arrangemang är fotbollsturneringen Alex Minne som namngavs efter Alex, en styrelsemedlem i MFF Support som gick bort i cancer 2008. Alla intäkter från turneringen går oavkortat till Cancerfonden.

Mer information finns på MFF Supports officiella hemsida.

huvudpartners

officiella partners