MiN FÖRENING

Ända sedan starten 1910 har Malmö FF varit en av Sveriges ledande fotbollsklubbar, på många sätt. Vi bedriver verksamheten utifrån vår mission att vi ska ”Utveckla starka individer för att skapa långsiktigt vinnande lag på och utanför planen!”

Malmö FF skall inom ramen för en elitsatsning bedriva fotbollsverksamhet i alla åldersgrupper. Hela vår verksamhet – och i alla dess beståndsdelar – skall bedrivas så att den positivt utvecklar människor fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt både som individer och i gruppsammanhang, på och utanför planen.

I våra stadgar står det att vår verksamhet skall:

Representationslagen skall alltid ha som mål att vinna.

I de yngre åldersgrupperna står den individuella utvecklingen och glädjen till fotbollen i centrum med målsättning att fostra nya potentiella A-lagsspelare.

Malmö FF är alltså inte, och ska inte vara, enbart en fotbollsklubb. Vi ska också vara en positiv kraft i samhället. I vår verksamhet ingår att skapa konstruktiva aktiviteter för barn och ungdomar så att all deras energi och kreativitet kan användas till något positivt och motverka att de hamnar i negativa och destruktiva beteenden. Målet är att sprida och underhålla positiva värderingar, motverka våld och rasism, minska användningen av droger och öka integrationen mellan olika grupper i samhället.

BLI MEDLEM

Var en del av föreningen!

huvudpartners

officiella partners