Årskort 2024

Årskorten till säsongen 2024 är slutsålda.

Vi har sålt 13 500 årskort och nått den nuvarande maxkapaciteten. Taket på 13 500 beror på att förutsättningarna kring biljettfördelning i det nya formatet för UEFA-tävlingarna ännu inte är fastställda, samt eventuell påverkan från ombyggnationen av bortasektionen. Vi kommer att se över möjligheterna att släppa ytterligare ett begränsat antal årskort längre fram. Lösbiljetterna till de första allsvenska matcherna släpps i mars.

Om Årskort2024

Detta ingår

■ Din plats till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2024.

■ Förtur till biljettköp till övriga tävlingsmatcher på Eleda Stadion, till exempel cup- och Europaspel.*

■ 500 poäng i förturssystemet Mitt MFF som ökar dina chanser till en biljett till eftertraktade matcher med begränsad kapacitet, till exempel vissa bortamatcher i Europa.

* Undantag kan exempelvis vara en eventuell final i Svenska cupen, där SvFF står som matcharrangör och fördelar biljetterna mellan de två finallagen. När MFF inte är matcharrangör kan vissa årskortsinnehavare också erbjudas förtur på annan plats än den vanliga.

PrisER

MFF Plus

Få ut ännu mer av årskortet med tilläggspaketet MFF Plus.

■ MFF Play Premium hela 2024

■ Presentkort på 250 kronor i MFF Shopen*

■ Inbjudan till kvällar på Eleda Stadion med spelarträffar och särskilda rabatter

■ Alltid 10 % rabatt i MFF Shopen på Eleda Stadion (kan ej kombineras med rabatter eller andra erbjudanden)

MFF Plus kostar 1095 kr.

* Gäller MFF:s sortiment från dräktleverantören PUMA i butiken på Eleda Stadion. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Årskort dam

Var med på resan mot toppen! När du köper ditt årskort till herrlaget kan du enkelt lägga till ett årskort till damlagets kommande säsong. Det kostar 745 kronor för vuxen och 375 kronor för ungdom.

DIGITALT ÅRSKORT

Tack till dig som väljer att ha årskortet digitalt i mobilen! Det minskar vår klimatpåverkan från tillverkning och utskick och förenklar hanteringen för både dig och MFF. Du kan också digitalt skicka vidare din årskortsplats till en vän om du får förhinder vid någon match.

Om du gärna vill ha ett fysiskt kort går det bra att lägga till vid beställningen till en kostnad av 55 kr.

Datum

20 september – 27 november: Förnyelse för nuvarande årskortsinnehavare.

13 december – 19 december: Innehavare av Ståplats Allsvenskan får möjlighet att omvandla sitt årskort till ett ordinarie årskort i mån av plats.

9 januari – 26 januari: Förtur till Mitt MFF. Läs mer här.

28 januari: Nyförsäljningen startar på mff.ebiljett.nu klockan 10:00. Biljettluckan på Eleda Stadion håller öppet mellan kl 10–13 (28/1).

huvudpartners

officiella partners