malmö ff

foundation

Vi är inte först att stå upp mot orättvisor. Men vi blir gärna sist. På planen ger linjer och regler oss en riktning. De markerar tydligt gränsen för ett övertramp. Men utanför är det inte lika enkelt.

Därför startar vi nu välgörenhetsprojektet Malmö FF Foundation. Våra utvalda områden för 2023 och 2024 är:​

​– Psykisk hälsa kopplat till bättre beteende och näthat.​

​– Sport och fysisk hälsa för alla.

I ett allt kargare samhälle, är stöd och hjälp inte längre en självklarhet. I stället har hat blivit vanligare än likes. Engagemang har bytts ut mot likgiltighet. Och vem du är bedöms hårdare än vad du gör. 

För oss går laget före jag:et. Och laget i denna fråga, är större än Malmö FF. Vi vill stå upp mot orättvisor. Hjälpa till där det behövs. Lyssna på dem med svagast röster. Och bidra med styrka och mod att skapa förändring. 

Tillsammans kan vi sätta nya riktlinjer, med en tydlig skillnad på rätt och fel. 

Malmö FF Foundation kommer att verka både med egna insatser och genom att samla in medel vid event och aktiviteter. Det kommer även finnas möjlighet för privatpersoner och organisationer att bidra med antingen löpande medel eller engångsbidrag. 

De medel som skänks till Malmö FF Foundation delas sedan – efter prövning av Malmö FF:s styrelse utifrån Malmö FF Foundations donationspolicy – ut till organisationer, stiftelser eller dylikt som ansöker om ekonomiskt stöd till sina verksamheter.

Ambassadörer för Malmö FF Foundation

en insamling SOM GÖR SKILLNAD

På planen ger linjer och regler oss en riktning. De markerar tydligt gränsen för ett övertramp. Men utanför är det inte lika enkelt. Gör som våra ambassadörer och stöd Malmö FF Foundation och bidra till att skapa förändring.

Du kan enkelt swisha ditt bidrag via QR-koden på den här sidan. Allting hjälper. Stort eller smått. Du kan också skicka ett bidrag till kontonummer: 8214-9,904 735 980-8.

Malmö FF:s donationspolicy kan du läsa här.

kontakt

Har du frågor om Malmö FF Foundation kontakta anna.nordstrom-carlsson@mff.se.

huvudpartners

officiella partners