vanliga frågor

faq matchdagar

Varmt välkommen till Stadion! Här är svar på några av de vanligaste frågorna vi får från våra besökare. Skulle du undra över något på plats på Stadion är det bara att fråga någon av våra servicevärdar.

Hur tar jag mig till supportertorget?

För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om ni som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid. Om du sitter på övre etage måste du skanna ut dig och gå in igen via den entré som står på biljetten eller årskortet.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Kan jag gå ut och komma in igen?

Ja, det går bra att bli utskannad och sedan inskannad på de allsvenska matcherna.

Serveras mat och dryck på stadion?

Ja, vi har ett stort utbud av kiosker och barer på Stadion. Vi har även vår egna Erics Bar & Restaurang som har öppet innan och efter varje hemma- och bortamatch.

Får man ta med sig egen mat och dryck in på stadion?

Nej, det är inte tillåtet att ta med sig egen mat och dryck. Undantag är om du av hälsoskäl har särskilda behov, till exempel vid diabetes.

Vilka typer av kameror får man ta in?

Kameror med stora objektiv eller stödben är inte tillåtna. 

får jag ta in ett paraply in på stadion?

Nej, paraply skymmer sikten för andra och är en säkerhetsrisk. 

Kan jag gå på match med min rullator?

Ja, men den parkeras och låses på egen risk. Den får inte tas med in på läktaren och heller inte blockera brandvägar och publikflödet.

kan jag gå på match med barnvagn?

Ja, men den parkeras och låses på egen risk. Den får inte tas med in på läktaren och heller inte blockera brandvägar och publikflödet.

finns det speciella rullstolsplatser?

Det finns speciella rullstollsplatser som är belägna på Stadions norra läktare, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.

var finns det skötbord på stadion?

Skötbord finns på familjeläktaren samt i handikapptoaletterna bredvid rullstolsplatserna.

finns det bankomat i närheten av stadion?

Ja, precis öster om ingång A. 

får man byta plats?

Nej, vill man byta plats så hänvisas man till biljettkontoret, alternativt via mail till biljett@mff.se.

Dräktleverantör & dräktpartners

Officiella partners