vanliga frågor

faq matchdagar

Varmt välkommen till Eleda Stadion! Här är svar på några av de vanligaste frågorna vi får från våra besökare. Skulle du undra över något på plats på Eleda Stadion är det bara att fråga någon av våra servicevärdar.

Kan man gå ut och komma in igen?

Nej, biljetten är förbrukad när den scannas vid inpasseringen.

Serveras mat och dryck på Eleda Stadion?

Ja, vi har ett stort utbud av kiosker och barer på Eleda Stadion. På Eleda Stadions norra sida ligger Erics Bar & Restaurang som har öppet innan och efter varje hemma- och bortamatch.

VAD FÖR UTBUD AV MAT OCH DRYCK FINNS PÅ ARENAN?

I alla 56 kiosker finns sedvanligt sortiment på drycker, såsom kaffe, vatten, läsk och folköl, tillsammans med popcorn, snacks, godis och röd pölse med bröd.

I de något större kioskerna som är placerade i anslutning till entrétrapporna på långsidorna, på ståplats, till höger om ingången från tornet på övre etage samt i anslutning till Roys och Bobs hörna, finns det förutom röd pölse också kryddig oxköttskorv och matchens vegetariska. Det vegetariska sortimentet kan komma att variera.

The Black Shack–fueled by Holy Smoke BBQ, finns på två platser på respektive långsidor på nedre etage, till vänster om ingången från tornet på övre etage samt på ståplatstorget. Där serveras det Pulled Pork Sandwich, Pulled Aubergine Sandwich, Beef Chili samt två varianter av Jalapeño & Cheddar-korv. Då tillagningstiden på dessa rökta rätter är väldigt lång, så serveras det inte mer när det är slut. Dock kommer det att finnas igen på nästa hemmamatch.

Barer med försäljning av starköl, vin och cider finns på nedre etage på västra långsidan, nordvästra hörnet (Bobs), ståplatstorget samt nordöstra hörnet (Roys).

Får man ta med sig egen mat och dryck in på Eleda Stadion?

Nej, det är inte tillåtet att ta med sig egen mat och dryck. Detta gäller även snacks och godis. Undantag är om du av hälsoskäl har särskilda behov, till exempel vid diabetes.

Vilka typer av kameror får man ta in?

Kameror med stora objektiv eller stödben är inte tillåtna. 

får man ta in ett paraply in på Eleda Stadion?

Nej, paraply skymmer sikten för andra och är en säkerhetsrisk. 

Kan man gå på match med rullator?

Ja, men den parkeras och låses på egen risk. Den får inte tas med in på läktaren och heller inte blockera brandvägar och publikflödet.

kan man gå på match med barnvagn?

Ja, men den parkeras och låses på egen risk. Den får inte tas med in på läktaren och heller inte blockera brandvägar och publikflödet.

finns det speciella rullstolsplatser?

Det finns speciella rullstollsplatser som är belägna på Eleda Stadions norra läktare, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.

var finns det skötbord på Eleda Stadion?

Skötbord finns på familjeläktaren samt i handikapptoaletterna bredvid rullstolsplatserna.

får man byta plats?

Nej, vill man byta plats så hänvisas man till biljettkontoret, alternativt via mail till biljett@mff.se.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners