1910 event

MässA I MALMÖ

FLEXIBLA MÄSSOR – ETT VINNANDE KONCEPT

Vad är en mässa? Är det en stor sal fylld med montrar? En lokal fylld med rollups? Eller ett ombonat rum med sittgrupper? För oss är att arrangera en mässa detsamma som att skapa möjligheter till personliga möten. Hur det sker är helt beroende av vilket mål du har. Därför är vi oerhört flexibla, vi både kan och vill tänka nytt och hitta nya spännande lösningar. Vi har 2 800m² mässyta, lastplats nära entrén och alla resurser som krävs när det kommer till logistik, el och tekniska lösningar.

STORSLAGNA lokaler

Hos oss hittar du utrymmet om du vill slå på stort. Vi har kapacitet för upp till 100 utställare i vår mässlokal på 2800m². Dessutom har vi ett brett utbud av de resurser som krävs när det kommer till logistik, el och tekniska lösningar. Med lastplats nära entrén blir det dessutom en enkel match att lasta av och parkera. Glöm alla tankar på en stor kal hangar, på 1910 Event är det ombonat och dämpat på ett sätt som skapar en härligt varm känsla.

Mer är bara en mässa

Dessutom har vi utrymme för både flödet och flexibiliteten, med möjligheter till olika kombinationer – som en föreläsningsdel i mitten, workshops i sidorummen och minievents i de mindre mötesrummen. Vi ordnar gärna mat och tilltugg från eget kök, spännande föreläsningar om exempelvis värdegrundsbaserat ledarskap, eller roliga aktiviteter och teambuilding. Kort sagt, vilken idé eller vision du än har hjälper vi dig att förverkliga den.  

VILL DU ORDNA MÄSSA HOS OSS?

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se