mötesplats för mff-supportrar

supporterhuset

Supporterhuset är en ideell förening med syftet att fånga upp MFF-supportrar i alla åldrar med intresse för fotboll och kanalisera deras energi samt engagemang i en positiv riktning.

VAD GÖR SUPPORTERHUSET?

Supporterhuset har en bred verksamhet som innefattar allt från försäljning av merchandise, en café-verksamhet men även gästföreläsningar & workshops. På dagarna fungerar Supporterhuset som en fysisk mötesplats för MFF-supportrar där människor kan träffas, umgås, sy flaggor, arbeta med tifo och anordna möte.

Supporterhuset värdesätter socialt engagemang högt och bland annat genomfördes den sociala satsningen “MFF FÖR ALLA” i samarbete med Malmö FF för att möjliggöra att fler MFF-intresserade ska få chansen att se MFFs matcher, lära känna Supporterhuset och dess olika delar samt ta del av MFF-familjen.

BLI MEDLEM I SUPPORTERHUSET

Supporterhuset är en ideell och opolitisk förening som tar avstånd från våld och all form av diskriminering. För att kunna driva verksamheten och fortsätta främja den malmöitiska supporterkulturen är medlemmarna av essentiell betydelse.

Som medlem får du tillgång till vår flaggverkstad, bibliotek, föreläsningar och andra aktiviteter. I samband med köp av våra uppskattade lunch-wraps så ingår alltid dricka. Du har även en rad andra medlemsförmåner som du kan ta del av på Supporterhusets hemsida.

BLI MEDLEM

huvudpartners

officiella partners