1910 event

MÖTE i MALMÖ

Mötesrum med utsikt över arenan

SEGERRIKA MÖTEN ÄR VÅR HEMMAPLAN

Möten kräver mer än bara ett rum. De kräver att det finns förutsättningar att mötas. Ett genomtänkt koncept som skapar en produktiv, kreativ och öppen atmosfär. Vi har en mängd lokaler i olika storlekar med allt det självklara som mat och teknik på plats. Men vi har även lång erfarenhet av att arrangera möten och konferenser, och vi har en massa idéer. Vi hjälper dig att utveckla ett helt eget koncept kring mötet, eller så kan du välja någon av alla våra paketlösningar skräddarsydda utifrån olika behov. Oavsett vilket, kommer vi tillsammans att skapa ett möte i en klass för sig.

En man som föreläser på en scen

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR

Beroende på temat för mötet eller konferensen kan det vara givande att ta in en extern föreläsare eller inspiratör. Vi har ett eget nätverk av intressanta, efterfrågade och erfarna personer som har mycket att bidra med, oavsett om det handlar om värdegrundsbaserat ledarskap, CSR, att skapa framgångsrik laganda eller bygga en engagerande supporterkultur. 

RUM FÖR ALLA TYPER AV MÖTEN

Möten behöver inte alltid följa det vanliga mönstret, ibland kan det skapa dynamik att bryta genom att till exempel inleda med mindre grupper och sedan samlas. Vi har ett femtiotal rum som går att utnyttja för att göra mötesdagen dynamisk. Det är alltid ett lyft att lämna kontoret och fyllas av den vinnande energi som sitter i väggarna på 1910 Event. Det får vilket planeringsmöte som helst att fyllas av ny kraft.

SVETSA SAMMAN LAGET

Ett möte ska kännas värdefullt och givande för alla deltagare. Därför är det viktigt att ha ett mål, en idé om vad du vill uppnå. Och utifrån det målet kan vi sedan tillsammans med dig lägga upp en framgångsrik taktik som får mötet att bli en vinst. En del i det vinnande konceptet är pausen. För det är i pausen man faktiskt möts på riktigt. Därför är det ofta ett bra tillfälle att göra en aktivitet, till exempel något som bygger teamet. Det kan vara fotboll, femkamp, ett digitalt quiz eller någon form av underhållning. Eller bara en stund för fika.

VILL DU BOKA EN KONFERENS HOS 1910 EVENT?

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se