INLOGGNING MED FOTBOLLSKONTO

Nu byter vi till en ny gemensam inloggningsmetod för MFF:s biljettsystem AXS och förturssystemet Mitt MFF. Du som är biljettköpare, årskortsinnehavare eller har ett konto i Mitt MFF behöver ha ett Fotbollskonto för att logga in framöver.

Vad är Fotbollskonto?

Fotbollskonto är en digital tjänst från Svensk Elitfotboll (SEF) som kopplar olika tjänster – till exempel app, biljetter och Allsvenskan Fantasy – till ett och samma inloggningskonto. Du som användare slipper hålla ordning på flera olika inloggningar och får en bättre översikt över vilka tjänster som du är knuten till.

Framöver kommer Fotbollskonto också att fungera som inloggning för flera av Malmö FF:s tjänster – inledningsvis biljettsidan hos AXS och Mitt MFF. Det är dock ingen skillnad på vilka sidor du loggar in på, utan fortsätter precis som vanligt att använda dig av mff.ebiljett.nu och mittmff.se för respektive tjänst.

Inloggningen till medlemssidorna på Sportadmin för föreningens medlemmar påverkas inte, utan sker även fortsättningsvis med dina nuvarande inloggningsuppgifter.

Vad behöver jag göra?

Om du inte sedan tidigare har ett Fotbollskonto behöver du skapa ett. Du kan antingen göra det på förhand, eller när du loggar in på någon av de berörda tjänsterna nästa gång. Du kommer då att bli uppmanad att skapa ett Fotbollskonto i samband med inloggningen. Ingen data kring biljetter eller förturspoäng kommer att gå förlorad, oavsett när du väljer att skapa ett Fotbollskonto.

För att skapa ett Fotbollskonto besöker du konto.svenskelitfotboll.se och fyller i dina uppgifter. Det är viktigt att du anger samma mailadress som är kopplad till din tidigare inloggning på AXS och/eller Mitt MFF för att systemen ska känna igen dig när den nya inloggningsmetoden träder i kraft.

Om du redan har ett Fotbollskonto kopplat till en annan felaktig mailadress kan du helt enkelt bara skapa ett nytt med rätt mailadress och använda det fortsättningsvis.

Vanliga frågor

Vad gör jag om mitt konto på Mitt MFF visar 0 poäng efter bytet till Fotbollskonto?

Börja med att ladda om sidan ⟳ för att uppdatera poängställningen. Kontrollera därefter att du använt korrekt mailadress när du skapade ditt Fotbollskonto. Använd mailadressen vi kontaktat dig på för att informera om Fotbollskonto och skickat förturserbjudanden till. Du kan skapa ett nytt Fotbollskonto med korrekt mailadress om det inte blev rätt första gången.

Vad gör jag om jag inte ser mina årskort eller biljetter när jag loggat in på MFF:s biljettsida hos AXS efter bytet till Fotbollskonto?

Dubbelkolla att du använt rätt mailadress till ditt Fotbollskonto. Du ska använda mailadressen som vi skickat biljetter och information om Fotbollskonto till. Du kan skapa ett nytt Fotbollskonto med korrekt mailadress om det inte blev rätt första gången.

Frågor

Kontakta biljett@mff.se om du har frågor.

huvudpartners

officiella partners