välkommen alla

Gästande
supportrar

Som supporter till gästande lag hälsar vi dig välkommen till Malmö och Eleda Stadion, Sveriges bästa fotbollsarena.

Välkommen!

Som gästande supporter är du lika viktig för oss som våra egna. De resande supportrarna är en viktig del av Allsvenskan och vi vill ge dig bästa tänkbara mottagande. Här nedan hittar du den viktigaste informationen du behöver inför ett besök på Eleda Stadion. Vid frågor, kontakta Malmö FF:s SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43 eller pierre.nordberg@mff.se.

Läktare

Läktaren för bortasupportar är placerad på den södra sidan av Eleda Stadion (sektion 17) under tak och med en egen ingång. Sektionen rymmer 600 ståplatser (till ståplatspris) men utrymmet för bortasupportrar kan utökas med sittplatser (till sittplatspris) om intresset är stort. Ingång sker via entré E.

Biljetter

Hur och när biljetter till sektionen för gästande lags supportrar skall distribueras bestäms av gästande lag. Det är gästande lags uppgift att informera sina supportrar på vilket sätt man väljer att göra. På Eleda Stadion finns biljettluckor i direkt anslutning till gästande lags sektion som kan användas. Vi har också möjlighet att släppa upp sektionen via AXS. Kontakta din klubb för mer information.

Service under match

Eleda Stadion är en modern arena med hög servicenivå. Det finns gott om kiosker och toaletter i direkt anslutning till sektionen för bortasupportrar.

huvudpartners

officiella partners