LAGET FÖR ALLA

Efter två succédagar under säsongen 2023 är Laget för alla tillbaka i år. Välkommen till en dag med massor av roliga och givande aktiviteter den 2 juni 2024 på Blå gården, Lorensborg.

Den 2 juni mellan 12.00 och 15.00 tar Malmö FF:s engagemang för inkludering och gemenskap plats i Lorensborg & Bellevuegården, där vi stolt fortsätter vår satsning Laget för alla, här i tätt samarbete med Hemmaplan – Lorensborg.  I Lorensborg & Bellevuegården ser vi fram emot att knyta ännu tätare band med vårt närområde och lyfta upp en stadsdel som betytt mycket för våra framgångar. Vårt mål med detta initiativ är att skapa en inkluderande miljö och främja en kärlek till föreningslivet i stort!

PROGRAM

12.00 – Start på scen med konferencier Saga Fredriksson & DJ.
12.15 – Intervju med tidigare MFF-spelaren Pa Konate som är uppvuxen på Lorensborg.
12.30 – Herrlaget anländer för signering och intervjuer.
13.30 – Introduktion av våra föreningar på plats.
14.15 – Intervjuer med unga talanger i Malmö FF.
14.30 – Framträdande från Hemmaplan: Dans & Kör.
15.00 – Avslut för dagen.

Laget för alla äger rum på ”Blå gården” i Lorensborg – innergården mellan Vendelfridsgatan 3 och Hallingsgatan 6.
HITTA HIT!

Detta händer också under dagen

Denna dag är en fantastisk möjlighet för individer och familjer att engagera sig i lokala föreningar, vilket inte bara främjar hälsosamma vanor utan också stärker banden inom vårt närområde. Att delta i föreningslivet är en utmärkt väg till både personlig och kollektiv tillväxt och välbefinnande.

DETTA ÄR LAGET FÖR ALLA

Laget för alla är en flerårig satsning där Malmö FF lyfter lokala initiativ, når ut till fler malmöbor och stärker deras relation till föreningslivet. Vi vill att alla malmöbor, oavsett vem man är eller hur mycket man bryr sig om fotboll, ska känna en stolthet över sin stad, stadsdel och Malmö FF. Vi bjuder in olika föreningar från området och Malmö att delta, vilket ger alla besökare chansen att prova på olika aktiviteter och lära känna det rika föreningsliv som finns i vår stad. Vill er förening vara med under dagen? Kontakta desiree.almendares-skoldh@mff.se

Föreningar på plats:

Supporterhuset Vi finns till för att nå MFF-supportrar och människor i alla åldrar med det gemensamma intresset för fotboll. Vi vill ta tillvara på människors energi och engagemang som skapar de positiva krafterna i supporterskapet. Supporterhuset handlar om att skapa en fysisk mötesplats där MFF-supportrar kan träffas och skapa en gemenskap. Vi vill arbeta för den positiva supporterkulturen, ta ett socialt ansvar och öka engagemanget kring Malmö FF. Supporterhuset är en ideell förening, som verkar för att ge människor ett syfte och en identitet.

Hemmaplan Hemmaplan arbetar för att stödja unga genom sport och utbildning i Malmö. Genom sina program främjar de hälsa, lärande och personlig utveckling. Föreningen är känd för sitt engagemang och sina initiativ som bygger broar mellan olika samhällsgrupper.

ZigZag Vi är en förening som grundades 2017 med ambitionen att stärka ungas inflytande och delaktighet i samhället. Vi har allt från fysiska aktiviteter, såsom fotboll, basket och volleyboll men anordnar även aktiviteter för barn i Rosengård och Holma. Där arbetar vi med att stärka barns förutsättningar där vi erbjuder både kreativa och fysiska aktiviteter. Arbetssättet är att det är unga från området som håller i aktiviteterna för att kunna skapa lokala förebilder. Utöver ovanstående har vi regelbundet camps där unga åker iväg och lär sig av varandra tillsammans med andra ungdomar. Vi anordnar utbildningar inom ekonomi, retorik och ledarskap. Du hittar oss på www.zigzagforening.com men även på TikTok och Instagram genom @zigzagforening

Majblomman Majblomman är Sveriges äldsta barnhjälpsorganisation, grundad 1907. Deras främsta syfte är att bekämpa barnfattigdom och bidra till att alla barn ska kunna delta i sociala aktiviteter. Försäljning av majblommor finansierar deras arbete och stöd till barn i behov.

Hyresgästföreningen Hyresgästföreningen representerar hyresgästers intressen och arbetar för trygga och prisvärda boenden. De erbjuder rådgivning och stöd till medlemmar samt driver frågor om bostadspolitik. Föreningen är också aktiv i lokalsamhället genom olika sociala projekt.

DHR Malmö DHR, eller De Handikappades Riksförbund, i Malmö kämpar för ett samhälle fritt från hinder och diskriminering för personer med funktionsnedsättningar. De arbetar med allt från rådgivning till aktivism och evenemang som främjar inkludering och tillgänglighet.

Tillsammans i Förening Vår basverksamhet har i Malmö har i syfte att ge barn och unga i Malmö en meningsfull fritid oavsett bakgrund. Deltagandet på alla våra aktiviteter är därför helt kostnadsfritt. Vi håller aktiviteter för barn och unga på 10 platser i Skåne samtidigt som vi opinionsbildar med ungas perspektiv i fokus genom våra diverse projekt.  Vi anställer unga som utbildas och stärks som ledare för att själva kunna organisera och leda aktiviteter och projekt.

Pingstkyrkan Vi är Malmö Pingstförsamling en kyrka för hela livet. Kolla gärna in malmopingst.se för mer info om oss.

Röda Korset Malmökretsen är den största Rödakorskretsen i Sverige och här engagerar sig drygt 500 frivilliga i över 40 olika verksamheter. Vi arbetar för ett humanitärt, inkluderande och medmänskligt Malmö. https://www.rodakorset.se/malmo

Ariana FC Grundades så sent som 2015 och har bred barn- och ungdomsverksamhet i Krocksbäck men A-laget spelar sina matcher på Malmö Stadion. Ariana har gjort sju avancemang på sju år och slagit publikrekord varje år. De har även starkt samhällsengagemang och är ute och verkar runt om i Malmö.

Föräldraföreningen mot narkotika- FMN Erbjuder stöd till är närstående till personer med missbruk. Vi erbjuder även drogtestning. Lär mer på www.fmn.nu

MFF Support Den officiella supporterföreningen till Malmö FF. MFF Support arbetar för en inkluderande och positiv supporterkultur och vill vara den självklara mötesplatsen för engagerade supportrar, i ett samhälle där Malmö FF är den gemensamma nämnaren.

LAGET FÖR ALLA GÖRS I SAMARBETE MED

Hemmaplan

Malmö CTC

PARTNERS

KONTAKT

Kontakta desiree.almendares-skoldh@mff.se om du har frågor eller om din förening vill vara med.

huvudpartners

officiella partners