Fotboll för hela familjen

Södra små

På Södra Små är det enkelt och roligt att gå på match med barn, så att du kan ta del av MFF tillsammans med hela familjen.

Detta är Södra små

Välkommen till Södra små! Här kan du hämta ut ett pyssel-kit och måla en egen pappersflagga. Skriva under på att du är en schysst supporter och få en snygg badge. Äta och dricka något gott från kioskerna med barnanpassade menyer. Och heja fram MFF till tre poäng!

Här finns Södra små

Du hittar Södra små i sydöstra hörnet av Eleda Stadion. Till säsongen 2023 har vi flyttat sektionen ett snäpp närmare långsidan, längre bort från bortasektionen. Södra små utgörs av sektionerna 42, 41 och halva 40.

Så köper du biljett till Södra små

Välj biljettkategorin ”Södra små” när du köper biljett. Till utvalda matcher finns också paket med fyra biljetter där du kan gå upp till två vuxna med två barn till ett väldigt förmånligt pris. Titta under ”Paketerbjudande” längst ned i valet av biljettkategori.

Schysst supporter

På Södra Små är vi schyssta supportrar och tar hand om varandra! Skriv ditt namn på väggen och få ett diplom och en badge att fästa på tröjan.

Roligare runtomkring

Ingen annanstans på Eleda Stadion kan du få pysselkit och specialframtagna förpackningar i kiosken. På Södra Små är det helt enkelt lite roligare runtomkring.

Unikt Snapchat-filter

På Snapchat hittar du nu vårt nya Södra små-filter. Testa det på plats på läktaren och visa kompisarna var du är!

huvudpartners

officiella partners