samarbete mellan föreningar

fotbollsnätverket

En viktig byggsten i svensk fotboll är alla de föreningar runt om i landet som med begränsade resurser gör ett fantastiskt arbete med våra ungdomar. Fotbollsnätverket är ett samarbete mellan Malmö FF och föreningar runt om i Skåne. Syftet är att hjälpa varandra, utbyta kunskaper och skapa relationer som alla har nytta av.

Från MFF:s sida är vi med och engagerar oss i föreningarnas utveckling. Nätverksklubbarna bjuds in till träffar i samband med MFF:s allsvenska matcher, de har möjlighet att medverka i några av våra arrangemang, som fotboll mot rasism, utbildningsdagar eller sommarfotboll, och deras yngsta lag kan få en upplevelse för livet genom att spela förmatch inne på Eleda Stadion.

Genom samarbetet får alla klubbar bättre möjligheter att skapa starka individer och framgångsrika lag. Om talanger i en mindre förening behöver komma vidare i sin egen utveckling kan de successivt börja träna med MFF för att ta steget över när spelaren är redo. Fotbollsnätverket är fantastiskt för alla som ser barn- och ungdomsverksamhet som särskilt värdefull och viktig och som vill se skånska fotbollsungdomar utvecklas – både på och utanför planen.

Kontaktperson

Hans Zielinski, 0733-88 64 27, hans.zielinski@mff.se.

huvudpartners

officiella partners