1910 event

Fest & Event

Uppdukade bord i 1910s eventlokal med vita dukar och blomsterarrangemang

FEST MED GULDKANT

Vi älskar fester. Inte minst att anordna dem. Det gör vi flera gånger i månaden. Eventlokal 1910 är en unik lokal som rymmer upp till 2 000 sittande gäster. Det är en storslagen plats som andas framgång och firande. Varma sommarkvällar öppnar vi upp balkongdörrarna mot fotbollsplanen. Ljuset från de stora skärmarna ger ett nästintill magiskt sken. Det går att känna den jublande klacken i väggarna. Och det är riktigt svårt att sitta still.

Vår erfarenhet säger oss att inget firande är det andra likt och det är viktigt för oss att du ska känna att kvällen blir allt du drömt om. Det går nästan alltid att få till det där lilla extra, oavsett om det handlar om att lyfta in en bil i restaurangen, servera en niorättersmiddag eller ha ett storband som spelar hela kvällen. Utmana oss!

BOKA ÅRETS JULFEST
REDAN NU

Kockar som förbereder julbod hos 1910

EN FEST SOM LIRAR

Det ska vara kul att arrangera en fest. Men ibland kan höga förväntningar, många viljor och tight budget få projektet att kännas jobbigt och stressigt. Då kan det vara skönt att anlita en van festfixare som ser till att festen blir en fullträff – både för dig och dina gäster. Med lång erfarenhet av både mindre och större tillställningar tar vi festen i mål.

Från Mingel till midnatt

Precis som alla andra projekt kräver en fest ett tydligt och realistiskt mål. Tillsammans definierar vi syftet med kvällen. Är festen en kick-off, ett jubileumsfirande eller en säljaktivitet? Det är viktigt att ha en taktik som får alla att känna sig som vinnare när de går hem från festen. Vi hjälper dig att sätta programmet för kvällen, så att mingel, middag, tal och underhållning blir precis som du har tänkt dig.

MENYer för vinnare

Hos oss står mat och dryck i centrum. Vi vågar nämligen påstå att mat och dryck är den vinnande ingrediensen för en lyckad fest, näst efter gott sällskap såklart. Vi lagar all mat med glädje och engagemang och väljer drycken med omsorg.

Hitta rätt EVENTlokal

Vi har rum i alla storlekar. Oavsett om ni bjuder 50 eller 2000 gäster erbjuder vi varma, stämningsfulla och storslagna eventlokaler. Tveka inte på att kontakta oss på 1910 Event för att hitta rätt eventplats för er.

Stora 1910 Eventlokal

EXKLUSIVA CHAMPIONS LOUNGE

UNDERHÅLLning med guldkant

Ta gästerna med storm redan när de anländer. Rulla ut den röda mattan, tänd marschallerna och ordna mingelquiz i trappan. Eller varför inte inleda kvällen med en ljusshow ute på läktaren? Det får definitivt igång surret bland dina gäster. Det ska kännas att det är fest!

Vill ni svetsa samman laget och göra gemensamma teambuilding-aktiviteter på någon av våra grönområden? Eller anlita en trollkarl som tar dina gäster med storm under middagen? Bland våra samarbetspartners hittar vi bland annat underhållare i form av komiker, DJ:s, artister och storband. Det finns något för alla sällskap och tillfällen. Och vi kan garantera att de fyller dansgolvet på studs!

BRÖLLOP PÅ STADION

Visste du att det går att gifta sig på Eleda Stadion? En fantastik plats att starta era liv tillsammans på. När ni väl har sagt ja ordnar vi en storslagen bröllopsfest som får varenda en av dina gäster att jubla åt kärlekens seger. Det blir ett oförglömligt minne för livet.

VINNANDE
Företagsevent

Ett band som uppträder hos 1910 Event

VILL DU ARRANGERA EN FEST HOS 1910 EVENT?

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Camilla Ahlin, Eventansvarig

Camilla Ahlin Nilsson

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se