MATCH I STORSLAGEN MILJÖ

KLUBBSTOL

Att gå på match på Eleda Stadion är en upplevelse för alla sinnen. Bra fotboll och hög stämning gör att du som besökare går från arenan med glädje inombords.

Om du vill representera med fotbollen i centrum och börja med en angenäm måltid före matchen med likasinnade är våra klubbstolar ett utmärkt alternativ. Ett klubbstolsårskort ger dig nämligen tillgång till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan.

Det börjar i storslagna Restaurang 1910 på Eleda Stadion tredje våning. Här serveras en tvårättersmiddag med dryck, kaffe och kaka i en storslagen miljö. Från scenen skruvas stämningen gradvis upp med intervjuer och andra underhållande aktiviteter.

Efter måltiden går ni ut till era platser som finns på de bästa platserna på arenans övre etage och insuper atmosfären strax innan avspark. Stolarna är vadderade för bästa sittkomfort. I pausen finns möjlighet att på nytt bege sig till restaurangen för förfriskningar.

Som klubbstolsinnehavare kommer du uppleva matchupplevelser utöver det vanliga, hög stämning och tusentals tillfällen att skapa nya affärskontakter.

Kontakta oss så berättar vi mer

huvudpartners

officiella partners