mot arbetslösheten I MALMÖ

KARRIÄRAKADEMIN

220

HAR FÅTT JOBB
VIA OSS

850

har deltagit på
karriärdag

9

KLUBBAR HAR INSPIRERATS AV
OSS

3000

investerade timmar av partners

Vi vill göra det enklare för Malmö FF:s samarbetsföretag i deras rekryteringsprocesser samtidigt som vi tillsammans minskar arbetslösheten i Malmö.

Det finns många verksamheter som hjälper individer närmare arbetsmarknaden men den sista pusselbiten saknas ofta; företagskontakter och en nära koppling till arbetsmarknaden.

Med det breda företagsnätverk som Malmö FF har ser vi en möjlighet i att vara den länken som kopplar samman arbetsgivare och arbetssökande. Som partner till klubben är vår rekryteringsservice kostnadsfri.

Vill du vara med på vår resa? Kontakta oss idag!

Rekrytera genom karriärakademin

Kontakta Desiree, Ivo eller Andrea och berätta vad du söker!

Vi skapar och delar din jobbannons i våra kanaler

Karriärakademin har ett tätt samarbete med Malmö Stad, Arbetsförmedlingen och andra arbetsmarknadsprojekt.

Vi tar in ansökningar och gör ett första urval av kandidater

Vi ordnar intervjutillfällen på Eleda Stadion eller ute hos ert företag

Tillsammans ordnar vi events där vi visar upp er verksamhet för att vägleda och inspirera arbetssökande till just er bransch. Alla event skräddarsys efter era behov och arrangeras på Eleda Stadion.

Två gånger per år genomför Karriärakademin ett större event – Karriärdag med fotboll.

Vi samlar 10–15 samarbetsföretag med rekryteringsbehov och cirka 100 arbetssökande för en heldag som innefattar intervjuer, workshops, lunch med en lagtävling som avslutning.

Genom att blanda jobbsnack och lek skapas en mer avslappnad och dynamisk miljö som förhoppningsvis leder till en bättre jobbmatchning!

karriärakademin

Samarbeten

Idag samarbetar Karriärakademin huvudsakligen med Malmö Stad genom ett IOP – Idéburet offentligt partnerskap sedan 2015. Tätt samarbete sker även med Arbetsförmedlingen i Malmö och andra arbetsmarknadspolitiska projekt.

huvudpartners

officiella partners