Publikinformation inför matchen mot AIK

Publicerad 26 april 2024 i Herr,Nyheter

Söndagen den 28 april tar vi emot AIK på hemmaplan. Här är det du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – AIK
Söndag 28 april 14:00
Eleda Stadion

BILJETTER

Matchen är slutsåld. Vi avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand, eftersom de kan vara falska eller spärrade.

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Tillsammans med Redlocker kommer utvalda toaletter på Eleda Stadion vara försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

INSLÄPP

Ståplatstorget (A & B), samt VIP 23 & 7 öppnar 12:00. Övriga sektioner öppnar 12:30. Kom i god tid så att du hinner stötta laget på uppvärmningen och inte riskerar att missa något av matchen!

Avspärrat bakom södra kortsidan

Eftersom vi väntar oss ett stort bortafölje kommer det vara avspärrat bakom södra kortsidan. Tänk på det när du planerar din väg till Eleda Stadion.

Det kommer heller inte vara möjligt att passera bortasektionen på övre etage som det varit tidigare. Välj den ingång som står på din biljett. Om du har årskort eller biljett på sektion 34 & 35 ska du välja ingång 35 på västra långsidan, inte ingång F.

MAT OCH DRYCK

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 11:00.

Förfest med MFF Support från 12:00 på Ståplatstorget. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 11:00 och håller öppet till avspark.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan. Nytt för i år är vinbaren på västra långsidan som du som använder ingång C eller D kan besöka. I denna bar serveras cava, rött och vitt vin och det finns ståbord att samlas kring.

Nät framför båda ståplatssektioner

Inför varje match gör Polisen en tillståndsprövning där det kan ställas krav på särskilda säkerhetsåtgärder. Efter beslut från Polisen kommer det att finnas nät framför båda ståplatssektioner under söndagens match.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren innan. Välkommen in!

DELA ÅRSKORT

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners