var en del av föreningen

bli medlem
i malmö ff

Som medlem får du en ännu starkare koppling till Malmö FF. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare genom att stötta och ta beslut som formar föreningens nutid och framtid.

Detta ingår i medlemskapet

Medlemmarna har även en särskild kanal, medlem@mff.se, för frågor, synpunkter och kommentarer.

För att ha rösträtt på årsmötet 2023 måste du ha varit medlem 2022. För att kunna tillgodoräkna dig poäng till förturssläpp måste du registrera dig i Mitt MFF, läs mer här. Medlemskapet och dess förmåner aktiveras en vecka efter att betalningen är registrerad.

Medlem 2022

Vuxen: 400 kr 
Ungdom (född 2004 eller senare): 200 kr 
Familj: 600 kr 

Familjemedlemskap ger alla som bor i samma hushåll fullvärdigt medlemskap i Malmö FF men familjen får bara en årsbok. Observera att max två personer som är 18 år eller äldre kan ingå i ett familjemedlemskap. Om du har ansökt om familjemedlemskap och vill komplettera med uppgifter på övriga i familjen gör du det via detta formulär.

If you’re a foreign national and would like to apply for membership, please send an e-mail to medlem@mff.se.

Frågor & svar

Hur förnyar jag mitt familjemedlemskap till 2022?

Till följd av övergång till ett nytt anmälningsformulär för medlemskap har vissa familjemedlemmar fått flera mail om att förnya. Klicka på ”Gå till betalning” i det mail som gäller den som ska vara huvudmedlem. Då kan du välja att förnya för samtliga familjemedlemmar till en kostnad av 600 kr.

KONTAKTA MFF

Har du andra frågor angående ditt medlemskap eller hur du blir medlem, vänligen kontakta vår medlemsansvarig, Pierre Nordberg på 0702-193743 eller via e-post på medlem@mff.se.

huvudpartners

officiella partners