hemma- och bortamatch

matchdag på erics

Innan och efter varje hemmamatch kommer Erics ha öppet för att erbjuda alla himmelsblå ett ställe att träffas och umgås på i samband med matcherna. Om du inte stöttar laget på plats kan du naturligtvis också se alla MFF:s bortamatcher på Erics.

När det gäller hemmamatcher som spelas på vardagar öppnar Erics för lunch och håller öppet fram till en timme efter matchens slut. För helgmatcherna gäller generellt att vi öppnat tre timmar före avspark och stänger en timme efter slutsignal. När MFF spelar på bortaplan öppnar Erics en timme innan match – och stänger som vanligt en timme efter match.

Restaurangen består av en bokningsbar del för sittningar och en bardel där man kan ta något gott att dricka och äta en enklare bit mat från bistromenyn.

Boka bord

Till hemmamatcher ska bokning av bord ske senast två dagar innan match.

Nini Ugron
Hovmästare
073-512 04 17
nini.ugron@mff.se

Bistromeny

Räkmacka 120:-
Pommes med dipp 49:-
Ostgratinerade jalapeno-nachos med två dippsåser 59:-
Vitlöksbruschetta med örter, vitlök, parmesan och tomat 59:-

Lunch på Erics

På Erics kan du äta lunch varje helgfri vardag mellan 11:30 och 13:30. Klicka här för aktuell veckomeny.

öppettider matchdag

Till bortamatchen mot IF Elfsborg på söndag, 5 juli, öppnar Erics Bar & Restaurang upp och visar matchen. För allas säkerhet och trevnad kommer Erics att möbleras om och anpassas så att gäster och personal ska kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Därför säljer vi enbart matbiljetter på förköp och det kommer inte finnas någon möjlighet att se matchen på plats om man inte bokar bord. Ingen barförsäljning kommer att äga rum och vi tar inte emot förbokningar om sällskap större än fyra personer. Vi tar stort ansvar för att minska risken för smittspridning och väljer därför att vidta dessa åtgärder.

Avsparkstid för bortamatchen mot IF Elfsborg är 14:30 och Erics kommer att därför ha öppet från klockan 13:15 så att du kan se både vår egen studiosändning och därefter Dplays sändning från matchen.

Det kommer att serveras tre smörrebröd (vegetarisk, fisk och kött) inklusive kaffe för 150 kronor per person. Dryck kommer att säljas separat vid borden.

huvudpartners

officiella partners