Publikinformation till matchen mot Degerfors IF

Publicerad 20 augusti 2021 i Herr,Nyheter

Imorgon gästar Degerfors IF, Eleda Stadion. Här följer viktig information till dig som ska se lördagens match på plats.

Malmö FF – Degerfors IF

Lördag 21 augusti, klockan 15:00
Eleda Stadion
Allsvenskan´

Tyst minut för Einar Malmborg
Malmö FF:s hedersledamot Einar Malmborg har gått bort vid 91 års ålder. Föreningens historia rymmer många gestalter som har utmärkt sig på planen. Einar Malmborg var en viktig gestalt utanför planen med en mångårig och storartad ledargärning. Innan avspark i matchen mot Degerfors IF kommer Einar att hedras med en tyst minut på Eleda Stadion. MFF:s spelare kommer även spela med sorgband. Läs mer om Einar Malmborg här.

Hur kan jag se matchen?
I skrivande stund finns ett antal biljetter kvar till matchen mot Degerfors IF. Årskortsinnehavare och medlemmar i Malmö FF har förtur till att köpa biljett. Skulle där under matchdagen finnas biljetter kvar under själva matchdagen kommer de att säljas till allmänheten i biljettluckan på Eleda Stadion, från två timmar före avspark (13:00). Länsstyrelsen Skåne har fastställt att avståndet mellan åskådare ska vara en meter, både i sidled och framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Till den här matchen kommer vi att ta emot drygt 5 500 åskådare.

Insläpp
Eleda Stadion öppnar 90 minuter före avspark. Vid entrén visar man upp sin matchbiljett inklusive sitt årskort (om man bokat biljetten som årskortsinnehavare), eller matchbiljett plus medlemskort (om man köpt biljett som medlem). Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt. (Årskort gäller inte som biljett). Det är viktigt att du går in på den entré som står på din biljett. Går du till annan entré så kommer du bli nekad insläpp. Har du biljett på ståplatsläktaren? Ståplats har blivit sittplats. Vid entrén kommer därför en publikvärd att visa dig din plats. Vänligen respektera de aktuella restriktionerna.

Kiosker och toaletter
Till matchen mot Degerfors IF kommer det att finnas ca 35 serveringsställen öppna på Eleda Stadion, fördelade i förhållande till antalet åskådare på respektive lång- och kortsida. I alla kiosker kommer det att finnas sedvanligt sortiment på drycker, såsom kaffe, vatten, läsk och folköl, tillsammans med popcorn, snacks och godis. Missa inte säsongens nyhet, The Black Shack – fueled by Holy Smoke BBQ. På två platser på respektive långsidor, vid ingången från tornet på övre etage samt på ståplatstorget kommer det blanda annat att serveras Pulled Pork Sandwich, Pulled Aubergine Sandwich och Beef Chili. 

På Ståplatstorget kommer det också finnas möjlighet till förtäring men även försäljning av starköl och vin. Notera att samhällets restriktioner för uteserveringar gäller även här, vilket innebär att alla som konsumerar mat och dryck måste göra det sittande vid utplacerade bord.

I anslutning till alla öppna sektioner kommer det finnas toaletter öppna. Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.

Erics har öppet
Saknar du biljett kan du se matchen på Erics Bar och Restaurang. Erics öppnar två timmar innan avspark och aktuell matchmeny hittar du här: https://www.mff.se/matchdag-pa-erics/.

TV sändning
Matchen visas på Discovery +.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?
För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande.

huvudpartners

officiella partners