1 - 1

Kryss i årets första match

Malmö FF inledde matchen slarvigt och gjorde många misstag. Redan i den sjätte minuten gjorde MLS-laget 1-0 efter att Pontus Jansson misstolkat en hemåt pass från Ricardinho. Problemen fortsatte efter baklängesemålet och MFF hade svårt att befästa något spel på motståndarnas planhalva.

Efter en halvtimme hade MFF spelat sin in i matchen och i den 36:e minuten kunde Emil Forsberg göra 1-1 efter att han plockat upp sin egen stolpträff och skickat in bollen i mål.

MFF behöll tempot även i den andra halvleken och Magnus Eriksson var nära att fixa ledningen bara någon minut in på den andra halvleken då han ifrån mitten av planhalvan prövade att lobba New Englands-målvakten men bollen gick tyvärr över målet.

Åge Hareide hade inför matchen annonserat att han skulle göra minst fyra byten. Totalt blev det sex byten och de nya friska benen såg till att springa sönder motståndarna som började slarva mer och mer i takt med att matchklockan närmade sig 90 minuter.

Pawel Cibicki hade bland annat en ribbträff innan domaren blåste av och såg till att MFF höll upp traditionen med att spela 1-1 i sin premiärmatch i Florida.

Biljettbarometer

MFF - Hammarby IF

20/4 klockan 19.00

Sålda biljetter just nu 19468 
Publiksiffran mot Bajen 2009: 12187 

MFF - Hammarby IF

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar