VIKTIGT: Inför dagens paketsläpp för medlemmar

Publicerad 10 september 2015 i Nyheter

Idag, torsdag, klockan 12.00 startar paketförsäljningen av biljetter till våra tre hemmamatcher i Champions League för våra medlemmar. Vi har tidigare skickat ut en länk till alla medlemmar där ni kan logga in med ert medlemsnummer och genomföra ert köp. Nu under torsdagsmorgonen har vi upptäckt att denna länk endast fungerar för dem som har ett singel medlemskap = medlemskap där endast en person är knuten. Om du har ett familjemedlemskap = medlemskap där två eller flera personer är knutna kommer vi att skicka ut nya länkar till er.

Denna ändring gäller endast för er med familjemedlemskap. Om ni har ett singel-medlemskap går ni in via den länk som vi tidigare skickat ut.

För er med familjemedlemskap:

Vi kommer att skicka ut ett nytt mail till er med nya länkar. I detta mail kommer det finnas flera olika länkar beroende på hur många personer som är knutna till familjemedlemskapet. Det är viktigt att ni klickar på den länk som representerar antalet personer knutnatill medlemskapet oavsett om ni tänkt köpa färre!

Det är endast huvudmannen som kan logga in och det är hans/hennes medlemsnummer som gäller.

Information för alla medlemmar:
När ni klickat in på länken och loggat in med ert medlemsnummer kommer det att se ut som följande:

Där väljer ni antalet paket som ni vill köpa (Ni har endast möjlighet att köpa ett paket per medlem).

Ignorera att det står ”vuxen”. Anledningen till detta är för att vi endast säljer priskategorin ”vuxen” till våra Champions League-matcher. 

Rullstolsplatser:

Rullstolsplatser kommer endast gå att köpa via våra biljettluckor på Swedbank Stadion och Malmö Arena eller genom att ringa ticnets callcenter: 0771-70 70 70. Detta är för att personer inte ska kunna köpa biljetter till rullstolsläktaren trots att de inte ha behörighet.

Övrig information:

Det finns ungefär 3000 paket kvar som kommer att säljas. Vi har runt 7000 medlemmar som har möjlighet till förtur.

Det är först till kvarn som gäller.

För mer information läs texten som vi gick ut med tidigare.

huvudpartners

officiella partners