På torsdag startar försäljningen av CL-paketen för medlemmar och för innehavare av Ståplats Allsvenskan

Publicerad 08 september 2015 i Nyheter

Torsdagen den 10:e samt fredagen den 11:e september har våra medlemmar och innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan” möjlighet till förtur till biljettpaketen till våra tre hemmamatcher i Champions League. Försäljningen startar 12.00 på torsdag och det är först till kvarn som gäller.

Mellan den 7-8 september har våra årskortsinnehavare haft möjlighet att köpa sina Champions League-paket och från torsdagen den 10:e till och med fredagen den 11:e september har våra medlemmar* samt innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan möjlighet till förtur.

*För att som medlem vara berättigad förtur till hösten hemmamatcher i Champions League var medlemskapet tvunget att vara registrerat och medlemsavgiften oss tillhanda innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. Det tar ofta en bankdag ifrån det att betalningen är gjord till att medlemsavgiften är oss tillhanda.

Vi kommer att sälja alla tre matcherna som paket. Ett paket = en biljett till varje hemmamatch.

Priset för ett paket kommer ungefär att motsvara tre stycken kategori 3 matcher.

Långsida mitt: 1890 kr
Långsida: 1575 kr
Långsida ytter: 1245 kr
Kortsida/sjungande sitt: 1020 kr
Ståplats/rullstol vuxen: 750 kr
Ståplats/rullstol ungdom: 510 kr
Norra blå: 360 kr

Medlemmar kommer inte ha möjlighet att köpa biljetter till ståplats (den norra läktaren). Vi har 3000 platser på ståplats när vi spelar europeiska-matcher och vi har 3000 årskortsinnehavare på sektionen. Av dessa årskortsinnehavare har mer eller mindre alla utnyttjat sin förtursrätt. De få paket som blivit över kommer att erbjudas till de som är innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan”.

Anledningen till att vi säljer biljetterna i paket är på grund av att vi upplever intresset som väldigt stort hos våra supportrar och vill därför göra det lätt för våra årskortsinnehavare, medlemmar och innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan”. Om det är så att du köper ett paket men inte kan gå någon av matchen är du mer än välkommen att bjuda en vän eller sälja biljetten till inköpspris. Biljetter som säljs för ett högre pris på Blocket.se eller liknande sidor kommer att makuleras. 

Vi kommer efter biljettköpen att gå igenom samtliga bokningar (alla måste uppge fullständiga uppgifter vid köp) och kontrollera så att köpen har genomförts korrekt.

Paketköp för våra medlemmar samt innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan”:

Försäljningen för medlemmar och innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan kommer att vara torsdag 10/9 – fredag 11/9.

Medlemmar och innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan har möjlighet till förtur, inte garanti, till paket under sin försäljningsperiod. 

Det kan det bli så att alla medlemmar inte kommer att få möjlighet till förtur.

Först till kvarn gäller.

Alla medlemmar har möjlighet till förtur att köpa ett paket per medlemskap.

Ni som har familjemedlemskap har möjlighet till förtur för lika många paket som det är personer knutna till familjemedlemskapet.

Paketen för medlemmar kommer att gå att köpa på tre sätt:

På internet:

Vi kommer att skicka ut en länk till er via mail under tisdagen där ni tidigast torsdag klockan 12.00 loggar in med ert medlemsnummer och genomför ert köp (Länken aktiveras först på torsdag klockan 12.00). Tänk på att inte logga in och sedan logga ut innan ni slutfört ert köp! När ni en gång loggat ut har ni förbrukat ert lösenord och kan inte logga in igen.

När ni genomfört ert köp skriver ni själva ut era biljetter på helt vanligt papper.(Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).
Ni kan välja att spara ner era nyköpta biljetter som pdf-dokument och skriva ut senare.

**Ny information 10/9 klockan 10.10 för Familjemedlemskap

Vi har tidigare skickat ut en länk till alla medlemmar där ni kan logga in med ert medlemsnummer och genomföra ert köp. Nu under torsdagsmorgonen har vi upptäckt att denna länk endast fungerar för dem som har ett singel medlemskap = medlemskap där endast en person är knuten. Om du har ett familjemedlemskap = medlemskap där två eller flera personer är knutna kommer vi att skicka ut nya länkar till er. I detta mail kommer det finnas flera olika länkar beroende på hur många personer som är knutna till familjemedlemskapet. Det är viktigt att ni klickar på den länk som representerar antalet personer knutna till medlemskapet oavsett om ni tänkt köpa färre!

**

Om ni har familjemedlemskap är det endast huvudmannen som kan logga in och det är hans/hennes medlemsnummer som gäller.

Det är viktigt att ni klickar på den länk som representerar antalet personer knutna till medlemskapet oavsett om ni tänkt köpa färre!

Ignorera att det står ”vuxen” när ni väl loggat in. Anledningen till detta är för att vi endast säljer priskategorin ”vuxen” till våra Champions League-matcher. Så även om ni har barn knutna till ert familjemedlemskap så ses de som vuxna i våra CL-matcher.

Är ni fler än fem i familjen ber vi er maila till biljett@mff.se senast den 9 september och ange era önskemål. 

I biljettluckorna på Swedbank Stadion eller Malmö Arena:

Via våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som kommer att vara öppna 12.00-20.00 under försäljningsperioden eller på ticnetombudet på Malmö Arena 12.00-17.00. 

Om ni blivit av med ert medlemskort måste ni kunna uppge medlemsnummer och visa upp giltig legitimation.

Notera att inga andra Ticnet-ombud i hela Sverige kommer att sälja biljetter. Anledningen till detta är för att Champions Leagues sponsorer måste vara förtryckta på biljetterna och denna typen av biljetter endast finns på Swedbank Stadion och Malmö Arena.

MFF Shopen kommer inte att sälja några paket.

Genom att ringa Ticnets callcenter:

Ni kan även ringa Ticnets callcenter på 0771-70 70 70. Du måste då kunna uppge namn och medlemsnummer samt eventuella övriga kunduppgifter för att verifiera att du är behörig att köpa biljetten. 

Ticnets callcenter har öppet mellan 12.00-17.00.

Övrig information:

Vi rekommenderar er att genomföra ert köpa via länken som vi kommer att förse er med. Då det endast är Swedbank Stadion och Malmö Arena som säljer paket är det stor risk för långa köer.

Om ni är medlemmar och vill sitta bredvid varandra måste ni gå till Swedbank Stadions eller Malmö Arenas biljettluckor, antingen tillsammans eller så kan en av er samla in övrigas medlemskort och gå dit. Om det är så att någon tappat sitt medlemskort måste medlemsnummer, namn och personnummer uppges.

Tidigare har vi uppgett att ni även kunde ringa Ticnets callcenter för att kunna köpa paket bredvid varandra. Detta är felaktigt. Personalen på Ticnets callcenter köper era paket på exakt samma sätt som ni själva gjort om ni valt att köpa via internet – alltså att de knappar in ett medlemsnummer i taget.

Så köper innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan:

Alla som är innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan kommer att få ett mail under onsdagen med instruktioner om hur ni ska gå tillväga.Vad är kortet Ståplats Allsvenskan?

Möjligt biljettsläpp på matchdagarna
Om det blir några biljetter kvar efter paketsläppen eller om UEFA väljer att inte utnyttja alla sina biljetter som de har rätt till enligt tävlingsbestämmelser, kommer dessa att säljas styckvis, inte i paket, på matchdagarna klockan 16.00 i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion.

In English

We will be selling tickets to our three home games as a package. 

Our season ticket holders will first have the opportunity to purchase their seats , then will our club members get priority . 

If(!) there will be any tickets left  these will be sold individually on match day at 16:00 at our ticket counters at the entrance 51 at Swedbank Stadion.

huvudpartners

officiella partners