Villkor för vårt nya årskort: Ståplats Allsvenskan

Publicerad 10 mars 2015 i Nyheter

På torsdag släpper vi 200 nya årskort till ståplats.

I Malmö FF:s ordinarie årskort ingår alla allsvenska hemmamatcher, första hemmamatchen i Svenska Cupen, samt att man har förtur till biljettköp vid internationella matcher. I allra möjligaste mån försöker vi då erbjuda samma plats som man har vid de allsvenska matcherna.

På Swedbank Stadion finns det 6 000 ståplatser, men vid internationella matcher är ståplats inte tillåtet. Det monteras då stolar på hela ståplatsläktaren, och antalet platser reduceras till 3 000. Med anledning av detta så kan vi inte sälja fler än 3 000 ordinarie årskort till ståplats. Denna historiska gräns nådde vi i slutet av februari, då vi alltså sålt fantastiska 3 000 årskort på ståplats.

Då det fortfarande finns efterfrågan på årskort till ståplats har vi tagit fram ett nytt årskort som vi kallar Ståplats Allsvenskan. Detta gäller endast de allsvenska matcherna, och istället för förtur till det som normalt sett är ståplatsläkaren så kommer förköpsmöjligheten att erbjudas tillsammans med att vi startar försäljningen till våra medlemmar. Det som gäller är då först till kvarn, samt en biljett per årskort. Det kan alltså finnas platser kvar till ordinarie ståplatsläktare, men det kan också innebära att man får köpa en förköpsbiljett på annan sektion.

Först efter att årskortsinnehavare och medlemmar fått möjlighet till biljettköp släpps eventuella överblivna biljetter till allmänheten.

Ståplats Allsvenskan kostar lika mycket som ordinarie årskort på ståplats, d.v.s. 1645 kr för vuxen och 1145 kr för ungdom född 1995 eller senare.

Försäljningen av Ståplats Allsvenskan startar nu på torsdag klockan 10.00 och kan endast köpas via biljett@mff.se. Lägg ett mail med din beställning så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

huvudpartners

officiella partners