Viktig publikinformation inför söndagens match

Publicerad 10 november 2023 i Herr,Nyheter

Välkommen till ett slutsålt Eleda Stadion för avgörandet av Allsvenskan 2023! Till den här matchen finns det flera viktiga saker du som besökare behöver känna till.

Malmö FF – IF Elfsborg
Söndag 12 november 15:00
Eleda Stadion

Biljetter

Matchen är slutsåld. Vi avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand, eftersom de kan vara falska eller spärrade. Läs mer här.

Matchen stoppas om obehöriga beträder innerplan

För att garantera tryggheten och arbetsmiljön för spelare, domare och andra som arbetar på och omkring planen är det förbjudet att beträda innerplan. Om obehöriga tar sig ner från läktaren kommer matchen att stoppas. Matchen kommer inte att återupptas förrän samtliga obehöriga lämnat innerplan.

Förbud mot väskor och påsar

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Tillsammans med Redlocker kommer utvalda toaletter på Eleda Stadion vara försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

Läktarsång innan avspark

En halvtimme innan avspark slutar vi spela musik i högtalarna och låter läktarsången ta över. Viss information knuten kring centrala ligaavtal kommer att spelas.

Nät framför båda ståplatssektioner

Efter beslut från Polisen kommer det att finnas nät framför båda ståplatssektioner. Anledningen till Polisens beslut beror på en historik kring inkastade och utskjutande föremål. Läs mer om MFF:s hållning kring inkastade föremål här.

Insläpp

Ståplatstorget (A&B), samt VIP 23 & 7 öppnar 13:00. Övriga sektioner öppnar 13:30. Kom i god tid så att du hinner stötta laget på uppvärmningen och inte riskerar att missa något av matchen!

Prisutdelning efter matchen

Efter matchen kommer en prisceremoni att hållas på innerplan.

Mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 12:00. Alla bokningsbara bord är fullbokade.

Förfest med MFF Support från 13:00 på Ståplatstorget. DJ för dagen är Josefa Berg. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 12:00 och håller öppet till avspark.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

Besök MFF Shopen

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren innan. Välkommen in!

Dela årskort

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

Mitt MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

Vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

Vi ses på söndag. Hela Stadion – hela vägen!

huvudpartners

officiella partners