Viktig information inför tisdagens extra årsmöte

Publicerad 25 november 2019 i Nyheter

Imorgon, tisdag 26 november, klockan 18:30 i Restaurang 1910 håller Malmö FF extra årsmöte med anledning av styrelsens inriktningsbeslut om ett samgående med LB07, och med anledning av att Malmö FF även kommer att lägga fram förslag kring att bedriva elit- och breddverksamhet för såväl damer som herrar.

Här följer viktig information till dig som ska närvara vid mötet och om du har fullmakt för icke-närvarande medlem. Rutinerna för registrering är liknande tidigare årsmöten, men innehåller en förändring gällande fullmaktsregistreringen för att påskynda insläppet.

  1. Vi räknar med stor uppslutning, så kom i tid. Grindarna i VIP Entré 51 öppnar 17:00. Kaffe och kaka serveras i Restaurang 1910.
  2. Registrera dig själv först, genom att ställa dig i rätt kö efter första bokstaven i ditt efternamn (heter du Eric Persson ställer du dig i kön för bokstaven P). Är du röstberättigad får du dina röstsedlar vid registrering.
  3. Har du en fullmakt med dig för att representera annan medlem så går du direkt efter att ha registrerat dig själv till kön för den medlemmen, dvs. efter efternamnets första bokstav. Där får du ytterligare en uppsättning röstsedlar. Observera att varje närvarande medlem endast får representera en icke-närvarande medlem via fullmakt.
  4. Grindarna stänger 18:30. Medlemmar som anländer efter 18:30 har ingen rösträtt, utan endast närvarorätt på mötet.

Fullmakt finns för nedladdning på mff.se. En giltig fullmakt måste innehålla den information som finns specificerad i vårt exempel, samt vara undertecknad av den befullmäktigande medlemmen.

Medtag om möjligt medlemskort och framför allt legitimation. Medlemmar som inte kan legitimera sig kommer tyvärr inte att kunna beviljas rösträtt.

All information inför mötet finns tillgänglig för medlemmarna på mff.se samt i MFF Shopen.

Styrelsen vill uppmana alla medlemmar att komma till det extra årsmötet och rösta i dessa så viktiga frågor för Malmö FF.

Välkommen!

huvudpartners

officiella partners