Vi står som en för klubben alla

Publicerad 07 april 2020 i Nyheter

För ett bättre Malmö FF behöver vi dig. Nu slår vi medlemsrekord och blir starkare än någonsin.

Vi är många som älskar Malmö FF och redan är en del av den himmelsblå familjen. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare genom att vara med och stötta och forma föreningens nutid och framtid.

Idag är framtiden osäker för många. Samhället står inför sin kanske största prövning någonsin, fotbollen likaså. Frågorna är många och de flesta av dem har inget svar. Vi vet inte när vi kommer få spela inför publik men den dagen vi får se fotboll på Eleda Stadion igen ska vi tillsammans se till att klubben står stark. Vi kommer att vara redo. Vägen dit är en utmaning och i dessa tider är det viktigt att vi hjälps åt. Svåra tider kräver solidaritet, omtanke och gemenskap.  

MFF är en förening som bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig – för ett bättre Malmö FF. Din röst och ditt engagemang bidrar till att vår verksamhet utvecklas. Ju fler engagerade medlemmar vi är, desto starkare är föreningen. Det är när vi alla är tillsammans som vi får styrkan att nå nya framgångar. 

För det är i samspelet mellan oss, mellan förening och stad, mellan klubben och alla som bryr sig, vi hämtar styrkan som är källan till inspiration och glädje.

2015 var vi rekordmånga medlemmar i Malmö Fotbollförening, idag är vi 256 medlemmar från en ny toppnotering. Låt oss växa och fortsätta vår framgångsrika resa mot att både vara ledande i Norden och etablerade i Europa. Låt oss slå rekord i antalet medlemmar och bli starkare än någonsin. Nu blir vi fler än 7 702!   

Är du redan medlem? Värva en vän, släkting eller arbetskamrat, vi är laget för alla.

Som medlem får du information om viktiga händelser först av alla. Du får också möjlighet till förtur vid stora biljettsläpp. Och varje år får du MFF:s årsbok där du kan läsa historien du själv varit med att skriva. 

Bli medlem i Malmö FF och låt oss fortsätta stå starka i MFF-familjen.

Vi är Malmö FF. Tillsammans.

BLI MEDLEM I MALMÖ FF

huvudpartners

officiella partners