Välkommen till Malmö FF, Kingsley Sarfo!

Publicerad 22 juni 2017 i Nyheter

Malmö FF har kommit överens med IK Sirius om en övergång för Kingsley Sarfo. Kontraktet löper till och med 2021.

Kingsley Sarfo är en 22-årig mittfältare från Ghana som närmast kommer från IK Sirius. Han kom från ghananska Golden Boot Academy till Sverige som 18-åring och inledde sin svenska karriär i FC Rosengård och därefter BW 90. Efter provspel tog han år 2014 steget över till IK Sirius. I IK Sirius har han gjort 60 matcher i Superettan och 11 i Allsvenskan och har sammanlagt svarat för nio mål och 18 assist. Förra året var han en av de tongivande spelarna i Sirius avancemang till Allsvenskan och utsågs till Superettans bästa spelare.  

Kingsley Sarfo blir spelklar för Malmö FF när transferfönstret öppnar den 15 juli.

Han kommer att bära tröja nummer 21 och ansluter till truppen på måndag.

Daniel Andersson, sportchef

– Kingsley Sarfo är en intressant spelare med stor potential som har haft en fin utveckling det senaste året. Han är mycket teknisk med en fin vänsterfot, enormt trygg med bollen och har bra blick för spelet. Han har redan visat att han håller hög allsvensk nivå och vi tror att han kommer att utvecklas ytterligare.

Kingsley Sarfo

– Jag är väldigt glad över att jag skrivit kontrakt med Malmö FF. Det är en stor klubb och spelar den typ av fotboll som jag gillar. Jag gillar att ha bollen vid fötterna, vara kreativ och göra poäng för laget. Oavsett om det är mål eller assist vill jag göra poäng och hjälpa laget. Mitt mål är att vinna titlar med MFF.

Malmö FF hälsar Kingsley Sarfo varmt välkommen till föreningen!

Ladda ner högupplöst pressbild (Foto: MFF.se)

huvudpartners

officiella partners