Kingsley Sarfo: ”Det känns fantastiskt att vara här”

Publicerad 22 juni 2017 i Nyheter

Under torsdagen skrev Kingsley Sarfo på ett långtidskontrakt för Malmö FF. Den 22-årige mittfältaren ser fram emot att snart få sätta på sig den himmelsblå tröjan och spela inför publiken på Swedbank Stadion.

Välkommen till Malmö FF, Kingsley! Hur känns det att vara en MFF-spelare?
– Det känns fantastiskt att vara här. Jag är väldigt glad över att skriva på för Malmö FF och jag ser fram emot att få representera MFF.

Kingsley Sarfo blir nu Malmöbo för andra gången. Han bodde nämligen i Malmö tidigare i sin karriär och representerade bland annat BW90 innan han flyttade vidare till IK Sirius.

– Jag har bott i Malmö tidigare och då känner man till Malmö FF. Jag bodde här när jag var 18 år och jag minns att jag gillade sättet MFF spelade på och atmosfären på Stadion. Det är en väldigt stor klubb som spelar den typ av fotboll som jag gillar.

Vad är dina styrkor som fotbollsspelare?
– Jag gillar att ha bollen vid fötterna, vara kreativ och göra poäng för laget. Det är det viktigaste. Oavsett om det är mål eller assist vill jag göra poäng och hjälpa laget.

Från sin tid i Malmö och besök på Swedbank Stadion minns han publiken och atmosfären som något alldeles extra.

– Jag har aldrig spelat i en klubb som har så mycket supportrar så det känns väldigt inspirerande. Att få spela framför en sådan publik kommer bli häftigt.

Med en allsvensk toppstrid och kval till Champions League i höst. Vad har du för förväntningar för resten av säsongen?
– Jag vill hjälpa laget med det jag är bra på. Tillsammans ska vi kämpa hårt i alla turneringar vi är med i och förhoppningsvis åstadkomma så mycket som möjligt. 

huvudpartners

officiella partners