Till dig som ännu inte valt supporterpaket

Publicerad 24 juni 2020 i Herr,Nyheter

Är du årskortsinnehavare och inte valt vårt supporterpaket ännu? Nu får du en ny möjlighet att göra detta.

Den här informationen riktar sig till dig som är årskortsinnehavare och ännu inte gjort något aktivt val angående vårt supporterpaket. Du har möjlighet att göra följande val:

1. Supporterpaketet
2. Supporterpaketet + Europapaket

Sista datum att välja paket

1. Supporterpaketet: I vårt supporterpaket ingår vår uppskattade studiosändning som sänds från Eleda Stadion med MFF-profilen Anders Andersson som expert. Tillsammans med MFF:s Magnus Svensson och damlagets Saga Fredriksson ramar vi in de allsvenska matcherna med en halvtimme långt avsnitt bestående av intervjuer, inslag och införsnack. Studiosändningen sänds inför såväl hemma- som bortamatcher, under den period som Allsvenskan kommer att spelas utan publik och med reducerad publik.

Du är dessutom med i utlottningen av signerade matchtröjor och ett logepaket, till ett värde av 35 000 kronor.

Väljer du supporterpaketet får du även behålla lojalitetspoängen för ditt årskort. Dessa poäng kan du tillgodoräkna dig när vi lanserar vårt kommande system för lojalitetsprogrammet.

Sista datum att välja detta paket är fredagen den 26 juni kl 13:00. Oavsett när man tecknar supporterpaketet kan man inte ansöka om återbetalning av årskortet.

2. Supporterpaketet + Europapaket: Europapaketet ger dig kostnadsfria biljetter till våra tre hemmamatcher om vi tar oss till gruppspel i UEFA Europa League 2020. Skulle vi inte kvala in till gruppspel flyttas erbjudandet fram och omfattar kvalmatcherna nästa säsong, 2021, förutsatt att vi kvalificerar oss dit.

Sista datum att välja detta paket är fredagen den 26 juni kl 13:00.

Vad väljer du?

Läs igenom våra alternativ och bestäm dig för vilken del du vill ta del av. Malmö FF kommer onsdagen den 24 juni att skicka ett nytt mail till dig med en länk där du aktivt får göra ditt val.

Du behåller din plats
Som årskortsinnehavare kommer du att behålla din platsreservation (dvs. förtur till årskortsköp) till nästa säsong, 2021, oavsett om du binder dig till våra paket eller väljer att ansöka om att få pengar tillbaka.

Pengar tillbaka för ditt årskort
Du som vill begära pengar tillbaka för ditt årskort behöver skicka in ett återbetalningsanspråk till klubben efter allsvenska säsongens slut. Läs mer här.

Har du inte fått vårt mail?
Om du inte har fått vårt mail med ovanstående information ber vi dig kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att det skickats till en gammal adress eller att du avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Vi ber dig att höra av dig till oss på info@mff.se om du saknar våra utskick.

Övrigt

Om du inte har möjlighet eller inte vill välja något av paketen ovan kan du begära återbetalning efter säsongen för upp till 15 hemmamatcher (beroende på hur många som spelas utan publik). Läs mer här.

Varför får jag inga lojalitetspoäng om jag begär pengar tillbaka?
Begär du pengar tillbaka för matcher som inte går att närvara på innebär det att du i lojalitetsprogrammet inte räknas som årskortsinnehavare för just dessa matcher.

Exempel: om du begär ersättning för fem av femton allsvenska hemmamatcher får du inte lojalitetspoäng för dessa fem matcher, men däremot för övriga tio hemmamatcher.

huvudpartners

officiella partners