Supporterinformation inför bortamatchen mot VfL Wolfsburg

Publicerad 12 februari 2020 i Herr,Nyheter

Över 4 000 MFF:are stöttar oss i Tyskland nästa vecka! Är du en av dem? Här är supporterinformation till dig.

MFF-supportrar under vår senaste Europamatch borta mot FC Köpenhamn.

biljettinformation

Här hittar du all information om hur du köper biljett och vilka sektioner som gäller till bortamatchen mot VfL Wolfsburg.

SAMLINGSPLATS & VOUCHER

Samlingsplats för MFF-supportrar är på den norra delen av Porschestraße, mellan Heßlinger Straße och Kleiststraße/Rothenfelder Straße.

Vid samlingsplatsen finns det restauranger och barer så som Bar Celona, Vapiano, Sausalitos och Bar Saloniki. Tänk på att Wolfsburg är en relativt liten stad och restaurangerna vid mötesplatsen kommer inte ha möjlighet att ta emot alla supportrar inomhus. 

Vi rekommenderar starkt att ni byter er voucher till matchbiljett i MFF Shopen vilket ni kan göra t.o.m. tisdag den 18 februari. För er som inte har den möjligheten kan ni byta in er voucher bredvid insläppet vid våra sektioner i det sydöstra hörnet från kl 19:00 på matchdagen. Tänk på att det sannolikt kommer att bli köbildning i samband med detta.

RESA TILL OCH FRÅN WOLFSBURG

Det är många som kommer att åka buss till matchen. Om ni organiserar en storbuss hör av er till pierre.nordberg@mff.se så att vi kan förbereda parkering vid arenan. En person per buss ska höra av sig.

För er som ska köra bil går det att parkera enligt följande instruktioner och karta: följ väg B188 i ytterligare 500 m och sväng höger till parkeringsplatserna P3 och P. Destination: Allerpark, 38446 Wolfsburg.

Från samlingsplatsen kommer det att arrangeras en gemensam marsch som startar kl 18:45. Marschen kommer att gå från Porschestraße.

Vi är medvetna om att det är flera MFF:are som ska ta tåget till Berlin kl 23:24 (tåg ICE 1690) efter matchen. VfL Wolfsburg och Polisen har sagt att om inga problem uppkommer kommer de inte hålla våra sektioner stängda efter matchen. Tysk polis tittar även på möjligheten att hålla tåget någon minut om behovet uppkommer.

VOLKSWAGEN ARENA

Insläppet till ”ståplats” (29, 32, 33, 34, 35, 36) i det sydöstra hörnet startar kl 19:00. På dessa sektionerna är det fri placering och det är fritt mellan övre och nedre sektioner.

Insläppet till sittplatserna 30, 27, 28 i det sydöstra hörnet och sittplatssektion 48 i det sydvästra hörnet öppnar kl 19:30. På dessa sektionerna är det inte fri placering utan man ska sitta på den plats som står på biljetten. Använd ingången som står på biljetten.

Det finns kiosker inne på Volkswagen Arena som säljer mat, läsk och alkoholfri öl. Utanför vårt insläpp i det sydöstra hörnet finns det kiosker som säljer starköl och mat. I kioskerna direkt utanför insläppet och inne på Volkswagen Arena är det kontantfritt.

FLAGGOR, BANDEROLLER M.M.

Det finns en bestämmelse på Volkswagen Arena om att det enbart får finnas fem stycken mega size flaggor (med flaggpinne över 5 meter) på bortasektionen (29, 32, 33, 34, 35, 36). På övriga sektioner får det inte finnas några mega size flaggor. Om ni planerar att ta med mega size flaggor (med flaggpinne över 5 meter) måste bild skickas in i förväg för godkännande, sista dag är söndag den 16 februari. Skicka bilden till pierre.nordberg@mff.se. Om antalet mega size flaggor som skickas in är över fem i antal återkommer vi för dialog med berörda parter om hur vi gör selekteringen. Alla flaggpinnar måste vara ihåliga och av plast/kolfiber.

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner förutom ovan nämnda.

huvudpartners

officiella partners