Biljetter till bortamatchen mot VfL Wolfsburg

Publicerad 13 januari 2020 i Herr,Nyheter

Torsdagen den 20 februari klockan 21:00 möter vi tyska VfL Wolfsburg på bortaplan i UEFA Europa Leagues sextondelsfinal. Här följer biljettinformation till matchen.

köp biljett

Efter förtursförsäljning är biljetterna från och med tisdag 21 januari klockan 10:00 släppta till allmänheten.

Sektioner & pris

Initialt blev vi tilldelade en bortasektion på 2 200 men efter förhandlingar med VfL Wolfsburg har vi blivit tilldelade 4 883 biljetter.

Vi har blivit tilldelade sektioner på både den sydöstra och sydvästra delen av på Wolfsburg Arena (se blåmarkerade sektioner på arenakarta). Initialt kommer vi att släppa 3 863 biljetter på sydöstra sidan som är uppdelad i två sektioner:

’Ståplats’: 200 kr (2 332 platser)
Sittplats, sydöstra: 400 kr (1 531 platser)

När dessa biljetter tar slut öppnas försäljningen automatiskt upp (på samma länk i de utskickade mailen) till:

Sittplats, sydvästra: 300 kr (1 020 platser)

Byta voucher mot biljett

Efter ditt köp av voucher online (välj e-biljett) byts den mot matchbiljett i MFF Shopen från och med onsdag 22 januari 10:00 (skriv ut vouchern eller visa upp i mobilen). Lördagen den 15 februari kan du byta voucher mot biljett i samband med matchen mot Syrianska FC på Malmö IP. Sista tillfället att byta voucher mot biljett i Malmö är tisdag 18 februari i MFF Shopen.

Vi rekommenderar starkt att ni hämtar ut era biljetter i Malmö. För er som inte möjlighet att göra det kommer det vara möjligt att göra bytet i Wolfsburg utanför arenan på matchdagen, men ni får vara beredda på köer beroende på hur många som inte har hämtat ut biljetter i förväg.

Placering på arenan

Det är fri placering på ståplatssektionerna (29, 32, 33, 34, 35, 36) även mellan etagen. På sittplats sitter man på den platsen man har biljett till. Om man vill sitta tillsammans med någon annan behöver man gå och hämta ut sina biljetter tillsammans, alternativt att en tar med hela sällskapets vouchers och hämtar ut biljetterna.

Biljetter till sittplats delas ut efter en turordning som arrangören VfL Wolfsburg bestämmer. Turordningen lyder: 30, 27, 28. Om biljetter till dessa sektioner (sydöstra) är slut öppnas försäljningen till sydvästra och då gäller turordningen för uthämtning av biljetter: 48, 46.

Ståplatssektionerna och sittplats, sydöstra är i anslutning till varandra, men separerade. Sittplats, sydvästra är inte i anslutning till övriga MFF-sektioner.

Frågor & svar

Finns det handikapp-platser på VfL Wolfsburgs bortasektion?
Ja. Önskar du handikapp-plats, kontakta Malmö FF:s SLO Pierre Nordberg på pierre.nordberg@mff.se.

Övriga frågor
För alla övriga frågor och support, vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners