Skänk kläder och hjälp de mest utsatta i vinterkylan

Publicerad 17 februari 2021 i MFF i Samhället,Nyheter

Gör en insats för människor i utsatthet och lämna in kläder du inte behöver till Skåne Stadsmission. Nu finns det två MFF-containrar på plats utanför Eleda Stadion.

Anders Christiansen är tillsammans med damlagets Cornelia Lindgren Malmö FF:s ambassadör i samarbetet med Skåne Stadsmission.

Tillsammans med Skåne Stadsmission vill Malmö FF uppmana människor att lämna in varma kläder i någon av de containrar som finns uppställda utanför Eleda Stadion. Du har även möjlighet att lämna kläder på Grönegatan 26 i Malmö. Kläderna ska lämnas i väl förslutna plastpåsar för att skyddas från fukt.

– Vi är överväldigade av den respons vi fått sedan vi inledde samarbetet med Skåne Stadsmission. Det värmer att så många i MFF-familjen sluter upp för andra Malmöbor. Det här är ett konkret sätt att göra skillnad på och hjälpa en medmänniska som behöver varma kläder i vinterkylan, säger Karin Heri, ansvarig för samhällsfrågor på Malmö FF.

Med tanke på den bistra och kyliga vintern är Skåne Stadsmission just nu i extra behov av:

Nya underkläder
Strumpor
Långkalsonger
T-shirt
Underställ
Ryggsäckar
Mössor
Vantar

Tack för att du är med och bidrar till ett mer medmänskligt Malmö!

Plats

Eleda Stadion ingång A, mellan MFF Shopen och Erics.

Lagkapten Anders Christiansen utanför de två MFF-containrar som finns utplacerade utanför Eleda Stadion. Containrarna är målade av MFF-supportrar.

MFF OCH SKÅNE STADSMISSION

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Malmö FF och Skåne Stadsmission samarbetar för ett hållbart och medmänskligt Skåne.

huvudpartners

officiella partners