Sista dagen för förtur till Malmö FF – Celtic FC för medlemmar samt för innehavare av ”Ståplats Allsvenskan”

Publicerad 10 augusti 2015 i Nyheter

Malmö FF kommer att spela mot Celtic FC i play off-omgången till Champions League och börjar på bortaplan onsdagen den 19 augusti, tisdagen den 25 augusti klockan 20.45 väntar returmötet hemma i Malmö. Torsdagen den 13 samt fredagen den 14 augusti har alla som är medlemmar i Malmö FF samt innehavare av ”Ståplats Allsvenskan” möjlighet till förtur till matchen. Försäljningen startar 10.00 på torsdag och det är ”Först till kvarn…” som gäller. 

Mellan den 11-12 augusti har våra årskortsinnehavare möjlighet att köpa sina platser och därefter har våra medlemmar samt folk med årskortet ”Ståplats Allsvenskan” möjlighet till förtur mellan 13-14 augusti

(För att kunna utnyttja möjligheten till förtur via medlemskap i Malmö FF var medlemskapet tvunget att vara betalt innan hemmamatchen mot FC Salzburg blåstes av. Medlemskort till de som betalade in innan den femte augusti skickades ut i lördags.)

Den 15 augusti försvinner förturen för medlemmar samt för innehavare av Årskort Allsvenskan

Den 17 augusti släpps resterande biljetterna till allmänheten.

Biljettpriserna motsvarar en allsvensk kategori 3-match.

På norra läktaren gäller ståplatspriser trots att det denna match är sittplats.
Det kommer inte finnas barn samt ungdomspriser på sittplats. Endast norra blå.

För medlemmar:

1 biljett per medlem och i mån av plats gäller.

Via länken nedan kommer du till ditt biljettköp där du köper din biljett med hjälp av ditt medlemsnummer. 
Observera att sidan öppnar först kl.10.00 den 13/8. 
Knappa in ditt medlemsnummer som lösenord.

Du kan också köpa biljetten i våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som har öppet 13-14 augusti klockan 10.00-18.00 eller genom att ringa till Ticnet på 0771-707070. 
Du måste då kunna uppge namn och medlemsnummer samt eventuella övriga kunduppgifter för att verifiera att du är behörig att köpa biljetten. 

(Om du inte kan ditt medlemsnummer eller blivit av med ditt medlemskort ber vi dig kontakta medlem@mff.se. Gör detta i tid och helst inte samma dag som biljetterna börjar säljas för medlemmar)

BiljettKöp

(Försäljningsstart torsdagen 13 juli augusti 10.00)

För familjemedlemskap:

Ett familjemedlemskap berättigar möjlighet samma antal biljetter som det finns registrerade familjemedlemmar på medlemskapet. Endast huvudmannen kan logga in och det är hans/hennes medlemsnummer som gäller.

Är ni fler än fem i familjen ber vi er maila till biljett@mff.se senast den 14 augusti kl.15.00 och ange era önskemål. 

Om ni har familjemedlemskap ska ni logga in den ruta som motsvarar antalet personer som är knutna till familjemedlemskapet. Detta gäller oavsett om ni tänkt köpa färre biljetter än det finns personer registrerade på medlemskapet.

BiljettKöp

För folk med kortet Ståplats Allsvenskan:

Vi kommer att kontakta er via mail med information gällande hur ni ska gå tillväga för möjlighet till förköp.

Vad är kortet Ståplats Allsvenskan?

Övrig information:

När ni genomfört ert köp är ert medlemsnummer förbrukat och ni kan inte gå tillbaka och göra om ert köp eller köpa fler biljetter om ni har ett familjemedlemskap.

Ett medlemskap i MFF Support innebär att du är medlem i Sveriges bästa supporterförening, det ger dig dock inte medlemskap i Malmö Fotbollförening och därmed ingen förtur till några biljetter.

MFF Shopen kommer inte att sälja biljetter till matchen!

För att få förtur till höstens gruppspel, antingen i Champions League eller Europa League, måste medlemskapet vara betalt innan hemmamatchen mot Celtic FC blåses av.

Undrar du över något, kontakta oss på biljett@mff.se. Övriga medlemsfrågor hänvisas som vanligt till medlem@mff.se 

Väl mött på Stadion!

huvudpartners

officiella partners