Sista dagen för årskortsinnehavare att få förtur till MFF – Celtic

Publicerad 10 augusti 2015 i Nyheter

Malmö FF kommer att spela mot Celtic FC i play off-omgången till Champions League och börjar på bortaplan onsdagen den 19 augusti, tisdagen den 25 augusti klockan 20.45 väntar returmötet hemma i Malmö. Nedan finner ni information om hur du som årskortsinnehavare säkrar din biljett.

Som årskortsinnehavare har du förtur till din plats (eller plats i närheten av den du har i Allsvenskan)* den 11-12 augusti, och kan därmed få matchen laddad i ditt årskort. Biljetten ligger redan förbokad, och aktiveras i ditt årskort efter genomförd betalning.

Ett årskort = möjlighet att köpa en biljett.

*Då vi nu gått in i Play off-omgången innebär detta att UEFA kommer att kräva en del platser inne på arenan. Om det är så att din årskortsplats måste ges bort till UEFA kommer vi att erbjuda dig att köpa en plats om möjligt i närheten av den som du har i Allsvenskan.
Om du har blivit flyttad, kommer ditt årskort inte att laddas, utan du kommer få en biljett. Flytten gäller vissa på sektion 13,14, 23, 24 samt 25

Till er som har blivit flyttade så går det inte att köpa sin plats via länken. För bäst hjälp, kom till biljettluckorna vid VIP 51 under onsdagen, ni erhåller en pappersbiljett

Biljettförsäljningen startar tisdagen den 11:e augusti klockan 10.00. 
Vi kommer att hålla biljettluckorna vid ingång 51 (nordöstra hörnan av Swedbank Stadion, mot Kulan) öppna tisdag och onsdag mellan klockan 10-18.

Du kan även köpa din biljett via länken nedan. kundnummer – som du finner på baksidan av ditt årskort – måste uppges.

För att boka din årskortsplats via ticketmaster loggar du in med den mailadress som är kopplad till ditt årskort via länken nedan.
Om du glömt lösenord, tryck glömt lösen och du får ett tillfälligt skickat till dig.

(Försäljningen startar 11/8 klockan 10.00)

Du kan även köpa din biljett via Ticnets callcenter: 0771-70 70 70

Efter den 12:e augusti makuleras alla de årskortsplatser som inte köpts och din möjlighet till förtur försvinner.

Om du har frågor maila biljett@mff.se

Övriga biljettsläpp:

13-14 augusti: Medlemmar och de som har ”Årskort allsvenskan”
17 augusti- : Allmänheten

Läs mer om de andra biljettsläppen här.

huvudpartners

officiella partners