Biljetter Malmö FF – Celtic FC

Publicerad 07 augusti 2015 i Nyheter

Malmö FF kommer att spela mot Celtic FC i play off-omgången till Champions League och börjar på bortaplan onsdagen den 19 augusti, tisdagen den 25 augusti klockan 20.45 väntar returmötet hemma i Malmö. Nedan finner ni information om de olika biljettsläppen:

Precis som tidigare kommer alla våra årskortsinnehavare att ha möjlighet att köpa sin plats eller få förtur till annan plats* till hemmamatchen och därefter får våra medlemmar** och de som köpt ”Ståplats Allsvenskan” möjlighet till förtur innan resterande biljetter släpps till allmänheten.

*Då vi nu gått in i Play off-omgången innebär detta att UEFA kommer att kräva en del platser inne på arenan. Om det är så att din årskortsplats måste ges bort till UEFA kommer vi att erbjuda dig att köpa en plats om möjligt i närheten av den som du har i Allsvenskan.

**För att kunna utnyttja möjligheten till förtur via medlemskap i Malmö FF var medlemskapet tvunget att vara betalt innan hemmamatchen mot FC Salzburg blåstes av.

Datum för biljettsläpp:

11-12 augusti: Årskortsinnehavare
13-14 augusti: Medlemmar och de som har ”Årskort allsvenskan”
17 augusti- : Allmänheten

Biljettpriserna motsvarar en allsvensk kategori 3-match.

Det kommer inte finnas barn samt ungdomspriser på sittplats. Endast norra blå.

På norra läktaren gäller ståplatspriser trots att det denna match är sittplats.

För dig som har årskort

Som årskortsinnehavare har du förtur till din plats (eller plats i närheten av den du har i Allsvenskan)** den 11-12 augusti, och kan därmed få matchen laddad i ditt årskort. Biljetten ligger redan förbokad, och aktiveras i ditt årskort efter genomförd betalning. 

Om du har blivit flyttad, kommer ditt årskort inte att laddas, utan du kommer få en biljett. Flytten gäller vissa på sektion 13,14, 23, 24 samt 25

Biljettförsäljningen startar tisdagen den 11:e augusti klockan 10.00. Vi kommer att hålla biljettluckorna vid ingång 51 (nordöstra hörnan av Swedbank Stadion, mot Kulan) öppna tisdag och onsdag mellan klockan 10-18.

Du kan även köpa din biljett via ticnets callcenter 0771-70 70 70 eller på ticketmaster, kundnummer – som du finner på baksidan av ditt årskort – måste uppges.

Efter den 12:e augusti makuleras alla de årskortsplatser som inte köpts.

För dig som är medlem eller innehavare av ”Ståplats Allsvenskan”

Som medlem har du förtur till biljettköpet den 13:e och den 14:e augusti och du är berättigad till en biljett per medlem.

Biljettförsäljningen till medlemmar startar torsdagen den 13:e augusti klockan 10.00. All information kring detta skickas per mail till medlemmarna måndagen den 10 augusti. Biljettförsäljningen till medlemmar sker via särskild länk till Ticnet, via telefon 0771-707070, samt i biljettluckorna på Swedbank Stadion vid ingång 51 kl.10-18.

Ni som har ”Ståplats Allsvenskan” kommer att få ett mail med information om hur ni ska gå tillväga.

För övrig publik

För övrig publik startar biljettförsäljningen måndagen den 17:e augusti.

MFF Shopen kommer inte att sälja biljetter till matchen!

Frågor

Vid frågor, vänligen kontakta oss på biljett@mff.se.

Biljetter till bortamatchen

Vi är i kontakt med Celtic och får be om att få återkomma gällande information om bortamatchen som spelas onsdagen den 19 augusti klockan 20.45 (19.45 lokal tid)

huvudpartners

officiella partners